...
Moderátor: stan
-
- tel.: 602333403
- auto: Fiat Ducato 4x4
Re: pidibi - omluva
Jsem zvědavý, zda se přiznají alespoň ti kteří by s Pidibim šli na to pivo.
Já bych tedy určitě nešel, protože bych se asi dostal do vězení.
Viktor
Já bych tedy určitě nešel, protože bych se asi dostal do vězení.
Viktor
-
- tel.: 602333403
- auto: Fiat Ducato 4x4
Jo a samozřejmě jsem dal vypadni a už se nevracej
Viktor
Viktor
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak az jsem dopsal to slohove cviceni ve vlaknu od Jendy, tak jsem si precetl tohle...
OK
OK

Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
No....pidibi....statistika pro tebe nevypadá dobře.
Jednou jsi dal hlavu na špalek, tak jsme zvědavý jak se k tomu postavíš.

Jednou jsi dal hlavu na špalek, tak jsme zvědavý jak se k tomu postavíš.
Všechno má svůj čas........
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
som hodne tolerantný a často doplácam na vlastnú naivitu, pretože verím ľuďom a hodnotím ich podľa seba. Napr. verím, že ak ja vyhladám majiteľa mobilu, ktorý som práve našiel, tak to spraví každý z tohoto fóra (minimálne). A pre túto moju vlastnosť som označil "B"
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Tak konecne se nekdo odvazil zastat se "prasiveho psa", aby sam neoprasivel...Acon píše:som hodne tolerantný a často doplácam na vlastnú naivitu, pretože verím ľuďom a hodnotím ich podľa seba. Napr. verím, že ak ja vyhladám majiteľa mobilu, ktorý som práve našiel, tak to spraví každý z tohoto fóra (minimálne). A pre túto moju vlastnosť som označil "B"
Ja jsem podobneho nazoru. Ikdyz bych na sebe neupozornoval dalsim tematem a rozviroval emoce na foru, na kterem su treba prave proto, ze tu absentuji osobni utoky.
Jestli si mohu dovolit nazor, tak si cenim, ze se Pidibi omlouva a je mne podezrely, ze tam pripsal to hlasovani. Bo proti sobe stavi kamarady z fora.
Z tohoto duvodu bych poprosil toto tema bud ignorovat, nebo Pidibi pozadat o zruseni tematu.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
Mala by tam byť ešte možnosť "D" proste "Ospravedlnenie prijaté"
.

Lukáš 15(4,11): Kající hříšníky Pán přijímal, nepohrdav jimi, což i podobenstvím o ovcech, a synu marnotratném vysvětlil
No a tak jsem zaškrt taky druhou volbu

No a tak jsem zaškrt taky druhou volbu

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
No jelikož mám vícero zkušeností, že lidi se chovají jinak na internetových fórech a jinak v reálu, tak jsem dal - pokecáme na pivu
Ale pro případ, že by mě i tam pil krev, tak bych si s sebou do kapsy vzal silný magnet a případně bych mu vyoperoval všechno to železo
No offense ale už to moc prožíváte

Ale pro případ, že by mě i tam pil krev, tak bych si s sebou do kapsy vzal silný magnet a případně bych mu vyoperoval všechno to železo

No offense ale už to moc prožíváte

Ja jsem dal, ze bych sel na pivo, ackoliv nepiju zadny alkohol
Asi proto, ze mi nevadi krmeni hadu.

dal bych možnost volbě, seru ti na omluvu zůstaň ale chovej se jako člověk a fanda LR ale takhle jsem musel dát za A jiná vhodná volba hold nebyla
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych to takhle - pokud mohu, jsem tu novej - je to tu jak na soudku dynamitu a Pidibi drží zapálenou sirku...
Můj názor, srát na to, číst to nemusím. O tom je taky možnost volby. A je fakt že v reálu bejvaj lidi jiní než za počálem. Já tu píšu jak o život a normálně ze mě vypadnou za střízliva dvě tři věty za večír.
Takže věřím že Pidibi má problém správně v textu vyjádřit myšlenku ale v jádru bude OK. Pivo ukáže - tam ho aspoň můžu praštit.

Můj názor, srát na to, číst to nemusím. O tom je taky možnost volby. A je fakt že v reálu bejvaj lidi jiní než za počálem. Já tu píšu jak o život a normálně ze mě vypadnou za střízliva dvě tři věty za večír.
Takže věřím že Pidibi má problém správně v textu vyjádřit myšlenku ale v jádru bude OK. Pivo ukáže - tam ho aspoň můžu praštit.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
A ja si myslim, ze kdyz si koupite volnejsi trenky, tak vas to dohadovani prejde.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
majkro píše:A ja si myslim, ze kdyz si koupite volnejsi trenky, tak vas to dohadovani prejde.

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
hahaha, tenhle topik mě dostává
je přesně na úrovni fóra pro -náctileté, které moderuji v souvislosti s jednou on-line hrou
někteří by si tamním osazenstvem rozuměli

je přesně na úrovni fóra pro -náctileté, které moderuji v souvislosti s jednou on-line hrou
někteří by si tamním osazenstvem rozuměli

- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, chlap je v pubertě do smrti.
Ale fakt se mi zdá že se tady v souvislosti s Pidibim řeší malichernosti. Ad koťátka - Napsal zhovadilost, chvilku to táhnul do extrému protože se do něj začali všichni navážet a on si to chtěl nějak obhájit, teď se omluvil a basta, tím to končí. Jestli byl nějakej problém mezi ním a Eliottem - je to jejich věc, je ocas že to tu patlal, ale na druhou stranu v době kdy to psal byl možná přesvědčenej o tom že Eliott je špatnej až nejšpatnější a on musí ostatní varovat. Do kebule mu nevidím a na stoje mám je počál a ne křišťálovou kouli.
Většinu z vás neznám osobně, dělám si na Vás názor jen podle toho co tu čtu. Připadáte mi jako v pohodě banda. Nevím kolik je Pidibimu let - podle toho jakým způsobem vedl diskuzi o koťatech asi míň než většině z nás. Tak proč ho hned vyhánět, likvidovat, atd. Možná že kdyby se někde objevil na srazu a nikdo nevěděl že je to on, tak se s ním budete všichni bavit a nebudete se stačit divit jak je to v klidu týpek. Nebo taky ne a pojede z tama na traumačku do nejbližšího špitálu...
Ale podle pár ptákovin co napsal to nepozná nikdo.
Končím s komentováním mezilidskejch vztahů. Howgh.

Většinu z vás neznám osobně, dělám si na Vás názor jen podle toho co tu čtu. Připadáte mi jako v pohodě banda. Nevím kolik je Pidibimu let - podle toho jakým způsobem vedl diskuzi o koťatech asi míň než většině z nás. Tak proč ho hned vyhánět, likvidovat, atd. Možná že kdyby se někde objevil na srazu a nikdo nevěděl že je to on, tak se s ním budete všichni bavit a nebudete se stačit divit jak je to v klidu týpek. Nebo taky ne a pojede z tama na traumačku do nejbližšího špitálu...

Kubrtos píše:Pokud vím, chlap je v pubertě do smrti.Ale fakt se mi zdá že se tady v souvislosti s Pidibim řeší malichernosti. Ad koťátka - Napsal zhovadilost, chvilku to táhnul do extrému protože se do něj začali všichni navážet a on si to chtěl nějak obhájit, teď se omluvil a basta, tím to končí. Jestli byl nějakej problém mezi ním a Eliottem - je to jejich věc, je ocas že to tu patlal, ale na druhou stranu v době kdy to psal byl možná přesvědčenej o tom že Eliott je špatnej až nejšpatnější a on musí ostatní varovat. Do kebule mu nevidím a na stoje mám je počál a ne křišťálovou kouli.
Většinu z vás neznám osobně, dělám si na Vás názor jen podle toho co tu čtu. Připadáte mi jako v pohodě banda. Nevím kolik je Pidibimu let - podle toho jakým způsobem vedl diskuzi o koťatech asi míň než většině z nás. Tak proč ho hned vyhánět, likvidovat, atd. Možná že kdyby se někde objevil na srazu a nikdo nevěděl že je to on, tak se s ním budete všichni bavit a nebudete se stačit divit jak je to v klidu týpek. Nebo taky ne a pojede z tama na traumačku do nejbližšího špitálu...Ale podle pár ptákovin co napsal to nepozná nikdo.
![]()
Ja jsem tu nejmladsi jestli on je mladsi nez vetsina

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Mě prd záleží na tom jestli je při osobním jednání fajn týpek. Mě prostě absolutně sere jak se chová tady na foru. A podle toho ho taky hodnotím. Protože tady na foru dělá dusno a to je podstatný. Pro mě je volba jasná už po několikáté.
A mezi námi nejedná se jen o ty kočičky. On tady tak provokativně reaguje ve spoustu jiných tématech. Hlavně když někdo zareaguje proti němu tak kolem sebe začne kopat jako blázen.
Spusta lidí se kterými se znám osobně a bavili jsme se spolu, tak mi potvrdili na něj reagují stejně. Akorát nechápu, že má tak málo vyhazovů. Protože znám o hodně víc lidí, kteří by ho nejraději neznali tady s fora a ten počet je o hodně větší než má negativních hlasů. Tak to nechápu.
K
A mezi námi nejedná se jen o ty kočičky. On tady tak provokativně reaguje ve spoustu jiných tématech. Hlavně když někdo zareaguje proti němu tak kolem sebe začne kopat jako blázen.
Spusta lidí se kterými se znám osobně a bavili jsme se spolu, tak mi potvrdili na něj reagují stejně. Akorát nechápu, že má tak málo vyhazovů. Protože znám o hodně víc lidí, kteří by ho nejraději neznali tady s fora a ten počet je o hodně větší než má negativních hlasů. Tak to nechápu.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
jsem tu na foru par dnu i s cestou, takze tenhle prispevek nezamyslim jako nejaky presvedcovaci, jen bych chtel rict svuj nazor, od ceho to forum prece jen je, zejo
myslim si, ze by tady nebylo tolik emoci a prispevku kdyby pidibi nereagoval stylem jakym reaguje, a pidibi, chtel bych rict, ze pro tebe si staci uvedomit, ze nejvice lidi sere kdyz nekdo musi mit porad posledni slovo a snazi se nekoho presvedcit o sve pravde, protoze jednoduse neni zadna absolutni pravda, pouze nazory lidi, takze nema ve sve podstate smysl presvedcovat lidi o te sve.. spise popsat svuj podhled co nejlepe a nekonfliktne a je to.
a na druhe strane si myslim, ze pokud by nikdo nereagoval na nemistnou poznamku pidibiho, tak by zadny flame ani nevznikl... docela jednoduche reseni ne?
neproste tomu nedat tu zivnou pudu.
proste nikdo neni od prirody shitak, a dokaze se zmenit, a pokud tohle byla ta lekce, ktera ho poucila a zmenila, tak to splnilo svuj ucel..
jsem takhle chytry protoze jsem taky dostal takovou lekci
dulezite si to uvedomit a zmenit svuj (spatny) pristup..
myslim si, ze by tady nebylo tolik emoci a prispevku kdyby pidibi nereagoval stylem jakym reaguje, a pidibi, chtel bych rict, ze pro tebe si staci uvedomit, ze nejvice lidi sere kdyz nekdo musi mit porad posledni slovo a snazi se nekoho presvedcit o sve pravde, protoze jednoduse neni zadna absolutni pravda, pouze nazory lidi, takze nema ve sve podstate smysl presvedcovat lidi o te sve.. spise popsat svuj podhled co nejlepe a nekonfliktne a je to.
a na druhe strane si myslim, ze pokud by nikdo nereagoval na nemistnou poznamku pidibiho, tak by zadny flame ani nevznikl... docela jednoduche reseni ne?

proste nikdo neni od prirody shitak, a dokaze se zmenit, a pokud tohle byla ta lekce, ktera ho poucila a zmenila, tak to splnilo svuj ucel..
jsem takhle chytry protoze jsem taky dostal takovou lekci