Ještě otázka pro tebe Pidibi:
Moje Lásulka poškozovačka se ptá jakou jsi měl při tom úrazu na té motorce helmu? Aby lidi věděli jakou si nikdy nemají kupovat. To musel být pěkný aušus.

K

Moderátor: Miky_CZ
majkro píše:Rekl bych, ze resite hovadinyAz sem ten mongol prestane chodit, tak si najdete nekoho jinyho kdo vas sere. A tim, ze se o nej porad starate si nadelate do vlastnich bot
A myslím, že sa tu nájde aj nejaký zástupca LandRoverfílie. Choroba, pre ktorú niekto úplne nelogicky drží v garáži auto, ktoré ho na opravách stálo viac ako iný dajú za barák. Choroba odoláva všetkým známym liečivám a je veľké riziko, že sa bude nekontrolovateľne šíriť.Miloš II píše:Tak už jenom trochu statisticky..
Celkem příspěvků 118836 | Celkem témat 6165 | Celkem členů 2811
Musí bejt mezi námi aspoň jeden nekrofil,homosexual,exibionista nebo pedofil,zoofil, člen strany KSČM,sadista, masochista,exofil (přitahuje ho myšlenka sexu s mimozemšťany) no a pak náš společný oblíbenec......S tím se prostě nedá nic dělat.MIlošII
protoze me zacalo vadit par veci na land rover foru, krome asi dvou az tri vyjimek od tama ktere znam osobne, jsou ti chlapci proste na jine vlne nez ja
zdenek666 píše:Myslím, že toto vlákno je zralý na smazání. Už přece není co řešit.
Moje první a poslední vyjádření k tomuto tématu...paramount2 píše:Nemůžu si pomoct....možná je to tím, že se dycky zastávám slabších a taky nejdu z davem...
Vaše reakce na pidibiho avatar mi trochu připomíná hysterickej hon na čarodějnice nebo slepý následování nějakýho vůdce...jeden něco řekne a vostatní jen horlivě přikyvujou...
nepoznáš súvislosti. Za iných oklností sa s Tebou dá absolútne súhlasiť. No tu nejde o jeho humor. Je to cielené správanie. Mačky sú len taký zlatý kliniec do rakvy v ktorej pochoval dobré vzťahy. To len on všetko obrátil tak, aby to vyzeralo, že sme tu všetci pobúrený kvôli poznámke o mačkách. Ale tu vôbec NEJDE O MAČKYparamount2 píše:.....
....
Pidibiho humor je možná trochu drsnej, ale aspoň si na nic nehraje...
...
pockat este by ma zaujimalo kolko je tu tych exofilou tak pome priznajte sazdenek666 píše:Myslím, že toto vlákno je zralý na smazání. Už přece není co řešit.