je z energservisu dal jsem za neho 500 chtel bych 500

Matooo

Moderátor: stan
pokud to správně chápu tak je tokryt na standardní zadní diferák? já to tak u TD5ky mám, bude mi tam sedět? A z čeho to je vyrobený? Dík.matooo píše:Vali se mi to v sklade pul roku a mam ted od Kranga ten ARB kryt takze je na prodej .
je z energservisu dal jsem za neho 500 chtel bych 500![]()
Matooo![]()
![]()
No to by mi tammělo sedět, ještě nevím, ale zřejmě koupím.matooo píše:nevim co je standard u TD5 ja mam jeste trikilo je tam naprava salisburyvypada takhle ...vizfoto
je to z 5mm zeleza nma obyc diferak to nepasuje opakujem jenom Salisbury![]()
Když tak to pošleš na dobírku že?matooo píše:skoda ze nejsi near brno jsi si ho mohl skopcit![]()
Sice ho asi nekoupím, ale já mám TD5 110 SW rok 1999 a vzádu je salisbury, nebo spíš přesně to co má matoo na obrázku.Jenda píše:Standardni Td5 maji normalni napravu.Tusim ze sallisbury mel jen nejaky rocnik na zacatku a pak 2002 a pak zas normalni![]()
H.
Nemá to spíš tatík,to autoknedlousek píše: Sice ho asi nekoupím, ale já mám TD5 110 SW rok 1999
Máme ho oba, protože to byl sen nás obou.RudaK píše:Nemá to spíš tatík,to autoknedlousek píše: Sice ho asi nekoupím, ale já mám TD5 110 SW rok 1999
model 90 nema salisburyJenda píše:Standardni Td5 maji normalni napravu.Tusim ze sallisbury mel jen nejaky rocnik na zacatku a pak 2002 a pak zas normalni![]()
H.
Dano díky moc, takže od 2002 do dneška přední a zadní náprava stejnej diferák?DanoDEF píše:model 90 nema salisburyJenda píše:Standardni Td5 maji normalni napravu.Tusim ze sallisbury mel jen nejaky rocnik na zacatku a pak 2002 a pak zas normalni![]()
H.
model 110 do r.v. 2002 v zadu salisbury od r.v.2002 az dodnes naprava "rover type"
NIE !knedlousek píše: Dano díky moc, takže od 2002 do dneška přední a zadní náprava stejnej diferák?
... robi ale povazujem to za blbost a rychlo to potom demontujes. Jednak to o nejake milimetre znizi vysku a taktiez to zvysi treciu plochu v pripade, ze ostanes vysiet na nejakej mazlavej sracke.Hanys_a_Kaca píše: Myslel jsem, ze se neco dela, co jde i pres tu prirubu diferaku, jakoby zespodu?
Ono,když na to nenavěšíš tunu doplňků,tak jako bys nebyl ....Hanys_a_Kaca píše: Kdyz o tom tak premyslim, tak se na takove veci asi vykaslu, stejne jezdim jen turistiku, pomalu a opatrne...