vyhledávání tady na foru je na dvě věci ...
Moderátor: stan
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
vyhledávání tady na foru je na dvě věci ...
nevím jestli jsem tak neschopnej, ale pokud chci cokoliv vyhledat tady na foru, tak mám dojem, že systém zkouší mou trpělivost.
Je neschopný při spojení více jak jednoho slova.
Raději vygooglím "landroverforum a klíčový slova" než přes hledat tady na foru.
Tady na foru to má tedy výhodu, že v záplavě jiných informací než hledám, si přečtu vše co nechci a úspěšně zapomenu co jsem to vlastně chtěl ...
Asi něco dělám blbě...
Je neschopný při spojení více jak jednoho slova.
Raději vygooglím "landroverforum a klíčový slova" než přes hledat tady na foru.
Tady na foru to má tedy výhodu, že v záplavě jiných informací než hledám, si přečtu vše co nechci a úspěšně zapomenu co jsem to vlastně chtěl ...
Asi něco dělám blbě...
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: vyhledávání tady na foru je na dvě věci ...
nevim, s vyhledavanim problem nemam, akorat vpravo dole dam vyhledat temata a ne prispevky, jak dam vyhledat prispevky tak je to dost neprehledne
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No musím říct, že mě to vyhledávání tady taky vůbec nevyhovuje. I když vyhledávám svoje příspěvky nebo i témata, tak s tím mám problém. Taky to radši řeším přes Google nebo Seznam.
Tady záleží úplně na všem, háčky čárky atd. Novým lidem se vůbec nedivím, že se zeptají znovu. Obzvlášť když to potřebují rychle a měli by se tím prokousávat s tímhle vyhledáváním.
Už delší dobu prosím o to aby nahoře přibyla ikonka s Zobrazit vaše témata jako je to na Off foru. Aby si člověk mohl najít to co ho nejvíc zajímá.
Ale to je jen můj názor.
K
Tady záleží úplně na všem, háčky čárky atd. Novým lidem se vůbec nedivím, že se zeptají znovu. Obzvlášť když to potřebují rychle a měli by se tím prokousávat s tímhle vyhledáváním.
Už delší dobu prosím o to aby nahoře přibyla ikonka s Zobrazit vaše témata jako je to na Off foru. Aby si člověk mohl najít to co ho nejvíc zajímá.
Ale to je jen můj názor.
K
Naposledy upravil(a) Sláma Karel dne 11 led 2011 19:21, celkem upraveno 1 x.
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
ja označím "Hledat kterýkoliv z výrazů" a vtedy to vyhladá celkom OK. No vždy je to tak trochu o trpezlivosti
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
zkusime to cele preindexovat az to pobezi na nove masine, aby vyhledavani bylo trosku spolehlivejsi
- merlin
chci hledat disco - nenajde discovery
chci hledat disco 3 - první je až kdoví kde jako by třídil s vědomím, že předtím bylo disco 2
nedej bože hledat tři slova disco 3 "cokoliv" - tolik dovolený nemám
chci hledat disco 3 - první je až kdoví kde jako by třídil s vědomím, že předtím bylo disco 2
nedej bože hledat tři slova disco 3 "cokoliv" - tolik dovolený nemám
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
jestli nechceš hodně ... podívej v takový Africe,co by lidi za takového králíka dalimerlin píše: nedej bože hledat tři slova , tolik dovolený nemám
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Co by za něj asi mohli dát, když nic nemají?RudaK píše:jestli nechceš hodně ... podívej v takový Africe,co by lidi za takového králíka dalimerlin píše: nedej bože hledat tři slova , tolik dovolený nemám
Land Rover Discovery 2 Td5
- diskous
- tel.: 731479461
- auto: Disco I 300 Tdi
A já se k Tvému názoru připojujiSláma Karel píše:No musím říct, že mě to vyhledávání tady taky vůbec nevyhovuje. I když vyhledávám svoje příspěvky nebo i témata, tak s tím mám problém. Taky to radši řeším přes Google nebo Seznam.
Ale to je jen můj názor.
K
hotel-a-restaurace-zatisi tel: 731 479 461
Zkuste do google vyhledavani napsat treba toto:
site:landroverforum.klape.cz discovery 3 benzin v8
Nekdo to zna a nekomu to pomuze
site:landroverforum.klape.cz discovery 3 benzin v8
Nekdo to zna a nekomu to pomuze
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
přidáno...Sláma Karel píše: Už delší dobu prosím o to aby nahoře přibyla ikonka s Zobrazit vaše témata jako je to na Off foru. Aby si člověk mohl najít to co ho nejvíc zajímá.
Ale to je jen můj názor.
K
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
stan píše:přidáno...Sláma Karel píše: Už delší dobu prosím o to aby nahoře přibyla ikonka s Zobrazit vaše témata jako je to na Off foru. Aby si člověk mohl najít to co ho nejvíc zajímá.
Ale to je jen můj názor.
K
SUPER
Díky moc K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- merlin
pls ještě mě poučte, tlačítko "zobrazit vaše příspěvky" má zobrazit co?
Zobrazí se mi téma, kde jsem přispíval. Pokud má více stránek - jsem v situaci "prvního" příspěvku.
Zobrazí se mi téma, kde jsem přispíval. Pokud má více stránek - jsem v situaci "prvního" příspěvku.
- stan
- Kontaktovat uživatele:
přesně, jak píšeš - zobrazí se ti seznam témat, ve kterých jsi někdy přispíval...merlin píše:pls ještě mě poučte, tlačítko "zobrazit vaše příspěvky" má zobrazit co?
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Osobne bych ocenil když bych mohl dále prohledat již vyhledana temata. Na spoustech forech je to vlevo nad vsema tematama.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- stan
- Kontaktovat uživatele:
na kterých například?Luboš M. píše:Osobne bych ocenil když bych mohl dále prohledat již vyhledana temata. Na spoustech forech je to vlevo nad vsema tematama.
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
asi nie sme jediný, čo majú občas problém. Som si všimol v inom vlákne jeden odkaz na zahr. LR fórum a ochota pomáhať má aj takúto podobu.
For people using the Search feature in the future, here are some keywords:
Dead Battery
Key won't work
Can't get into car
doors won't unlock
tailgate entry
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Luboš M.
- Kontaktovat uživatele:
Přesně se to jmenuje "Prohledat tyto výsledky". Například tady je to napravo nahoře.stan píše:přesně, jak píšeš - zobrazí se ti seznam témat, ve kterých jsi někdy přispíval...merlin píše:pls ještě mě poučte, tlačítko "zobrazit vaše příspěvky" má zobrazit co?
http://www.opel-forum.cz/search.php?key ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- stan
- Kontaktovat uživatele:
no ale to je tady taky...Luboš M. píše: Přesně se to jmenuje "Prohledat tyto výsledky". Například tady je to napravo nahoře.
http://www.opel-forum.cz/search.php?key ... mit=Hledat" onclick="window.open(this.href);return false;
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
- Luboš M.
- Kontaktovat uživatele:
Však říkám že je to fajnstan píše:no ale to je tady taky...Luboš M. píše: Přesně se to jmenuje "Prohledat tyto výsledky". Například tady je to napravo nahoře.