Dneska sem skoro nikdo nepíše. Je to čím dál tím horší.

Jediné téma které fakt jede je téma o HOVNĚ.

K

Moderátor: Miky_CZ
... Jak ne. Vcera sa mi pokazili stierace.matooo píše: ... asi se nikomu ty auta neserou
Už aby bylo léto, ta zima mi dycky přijde jako takové přežívání. Jako motorkář jsem dycky přes zimu hrozně trpěl, teď co mám Disko, tak si alespoň můžu jet na projížďku i v zimě, ale tyhle dny kdy není ani hezká zasněžená zima a ani léto, ty stojí furt zaprd...J. Pavlovský píše:Nic mě nenapadá - venku je vlezlá zima, tma ještě k tomu mlha... prostě depresivní hnus !
AchtakJ. Pavlovský píše:Nemůžu jet - netopí mi to... jen nezbytně nutné cesty... takže jsem na tom s motorkářema stejně !
Nj, tak když to ani sklo neodmrazí, tak už je to uplně k prduJ. Pavlovský píše:Něco takovýho jsem už měl pár let zpátky - ve Waranu jsem s tím chtěl odmrazovat zadní sklo... Marnej boj... Já spíš čekám až bude teplo a seberu odvahu rozebrat celou přístrojovku a opravit ten posr... ventilátor !
Sem dneska svěřil auto cizí dílně do zítra doladit nějakou elektriku, tak tu můžu prudit u PCDjALF píše:Co se všichni divíte,že sem nikdo nepíše.Všichni jsou zalezlí v garážích,dílnách a zbrojí na novou sezonu,když je venku tak hnusně![]()
No, úplne nie. Ty nezmoknešJ. Pavlovský píše:Nemůžu jet - netopí mi to... jen nezbytně nutné cesty... takže jsem na tom s motorkářema stejně !