Discovery 2.5tdi 96 k prodeji ,ale s porouchanym automatem
Moderátor: stan
Discovery 2.5tdi 96 k prodeji ,ale s porouchanym automatem
Prodávám Ladrover Discovery 2.5 TDI r.v. 96 automat a hlavně bez koroze !. problém je práve v tom automatu
jde pouze zpátečka a jinak nic. Takže stačí vymenit pouze převodovku a je pojízdné. Nabízím ho za 55.000,- s tím, že si ho někdo opraví. Já převodovku měl objednanou z anglie, ale už na ní čekám půl roku. Zaplatil jsem 700 euro a nic a tak Láďika prodávám. Více foto mohu zaslat na požádání. Možnost i osobní prohlídky.

- Přílohy
-
- 22022011.jpg (23.52 KiB) Zobrazeno 5582 x
Re: Discovery 2.5tdi 96 k prodeji ,ale s porouchanym automat
Fotka jak ze zurnalu 

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
- diskous
- tel.: 731479461
- auto: Disco I 300 Tdi

hotel-a-restaurace-zatisi tel: 731 479 461
oooo, bilyyyy
ten je peknyy..
kua ja bych to koupil a vymenil muj manual za ten automat nejradeji .. ale za porouchany to asi neni good idea
da se nejak logicky zduvodnit vlastnictvi dvou bilych discosek? proc me to laka?

da se nejak logicky zduvodnit vlastnictvi dvou bilych discosek? proc me to laka?

jestli fakt si zaplatil tu prevodovku a neposlali ti ji, tak bych ti to klidne zaridil. Muzu tam zavolat. kdyz budes chtit, tak mi napis sz.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No hlavně si to dej do nabídky vozidel.
Jinak nechci nic říkat, ale to je přesně to koupit to za každou cenu co nejlevněji. V lepším případě žádná záruka a tohle dopadlo ještě hůř.
K

Jinak nechci nic říkat, ale to je přesně to koupit to za každou cenu co nejlevněji. V lepším případě žádná záruka a tohle dopadlo ještě hůř.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jak říká staré české pravidlo, nejlépe " Z ručky do ručky " ( teda z auta na autoSláma Karel píše:Jinak nechci nic říkat, ale to je přesně to koupit to za každou cenu co nejlevněji. V lepším případě žádná záruka.K

p.s. jednou z Israele Garmin 278 ( asi problematická reklamace ),ale nebyla potřeba - šlape jak hodinky

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
jestli se nepletu tak stojí v Bílině a je opravdu bez koroze .škoda že jsem už svého prodal 

Scháním sponzora pro mé Disco 1 300TDI zn.SPĚCHÁ
Už má novou podlahu v kufru a jeden práh, do konce týdne by měl být komplet..machy píše:jestli se nepletu tak stojí v Bílině a je opravdu bez koroze .škoda že jsem už svého prodal

http://www.ruzova-novysvet.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.bagrikman.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravím lidičky, omlouvám se, že jsem nepsal neodepisoval, na vaše dotazy, ale nějak jsem nestíhal být u pc. Chci říct, že už Láďík jezdí. Známej z okrouhla měl zrovna převodovku a tak jsem si tam pro ní minulej týden zajel. Ale teď zas řeším jak dostat peníze za tu z anglie:-( Asi tam pojedu a osobně si je vemu
. Každopádně Lanďáka stahuji z prodeje. Teoreticky koupě je možná, ale teď už za jinou cenu. Ale musím říct, že teď řadí naprosto skvěle. Jinak jedna taková rada. Ať se vám nepodaří s tímto ládikem v automatu zapadnout. Pak se stane to, co se stalo mě:-( důvodem zničení mé původní převodovky bylo to, že jsem zapadl. Traktor mě vytáhnout nemohl, protože tam bylo hodně bláta a tím pádem by se zahrabal. No a vzhledem k tomu, že se začalo stmívat, tak jsem na tom místě nechtěl být do až rána:-) a tak jsem si naházel klacky a kameny pod kola, dal redukci a už to bylo. Měl jsem sešláplej plyn a jen jsem dával pozici R a D. Nakonec jsem vyjel, ale ještě ten den mi prokluzovala spojka a druhý den už jsem se na D nemohl rezjet. Pouze na R, 3, 2, 1. Pak už i to nešlo
. Takže děsná zkušenost.

- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, Okrouhlo
, taková dědina a maj to tam..... A ty to honíš po ostrovech.

Tak to by bylo dobrý. Nejlépe dostat peníze zpět od toho anglána. Tedy spíše od čecha. Do teď nic nedělá a vůbec to neřeší. Já kdybych si tu převodovku nesehnal v Okrouhlu, tak to auto budu tahat na provázku :-D ale tomu člověku je to jedno.Stavros píše:jestli fakt si zaplatil tu prevodovku a neposlali ti ji, tak bych ti to klidne zaridil. Muzu tam zavolat. kdyz budes chtit, tak mi napis sz.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Koho by taky napadlo rozhoupavat automat timhle stylem... 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
Když už jsme u toho, jak nejlépe rozhoupat automat, aby nedošlo k nečemu podobnému, pokud to vůbec jde?Frana píše:Koho by taky napadlo rozhoupavat automat timhle stylem...
Pardon za OT.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Plynem a brzdou. Ale chce to cit v nohach.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
Budu na tom pracovatFrana píše:Plynem a brzdou. Ale chce to cit v nohach.

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Sláma Karel
Mě, už spousta krát, a dokonce to ta převodovky i vždycky přežila. Asi mám víc štěstí.Frana píše:Koho by taky napadlo rozhoupavat automat timhle stylem...
Jinak jsem rád, že to funguje a jezdí.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Zdravím, mám takovej menší problém. Láďik jezdí naprosto skvěle, ale mám pořád zaplou uzvěru a nedaří se mi jí vypnout. Zkouším to různě přepínat, ale i tak to nejde vypnout. Podle Lukáše ze Smrku mám zaseklou vidličku v rozvodovce a tím pádem to nemohu přepnout do normálu
Jestli s tím má někdo zkušenost, tak prosím poraďte. Předem moc děkuji 

- Sláma Karel
A nemohlo se to špatně namontovat při té výměně automatu?
Chtělo by to zvednou jedno kolo a zkusit s ním zatočit při poloze N na automatu.
Pokud se bude točit, tak blbne jenom kontrolka. Pokud se točit nebude, tak řešit dál.
K
Chtělo by to zvednou jedno kolo a zkusit s ním zatočit při poloze N na automatu.
Pokud se bude točit, tak blbne jenom kontrolka. Pokud se točit nebude, tak řešit dál.
K

28 let praxe
28 let praxe
- faethor
- tel.: 607140385
- auto: Discovery1,Defender
Tohle jsem měl taky, byl to vytlučenej silonovej váleček co udržuje tu páčku. Sundal jsem střední tunel ve vnitř autu, gumu co jde uvnitř, normálně je to nanejtovaný, ale já to měl přidělaný vrutama, pod tím je skřínka, a vní je právě tohleto.Jinak jestli je to jen tahle závada za pár korun tak na to příjdeš tak, že si lehneš pod auto, a do přídavné převodovky vedou táhla, tak musíš s nima zkusit přímo zahejbat, pokud se to vypne, tak je to v tom vydřeným válečku.
Disco I, se kterým jezdí táta.
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci