po dlouhém přemýšlení počítání peněz, vydělávání na brigádách, a špekulování sem udělal to po čem dlouho toužím. Koupil sem si RC model v měřítku 1:10. Podvozek je Tamyia CC-01, kterej dává Tamyia pod Pajero, Toyotu LC, Touarega, Fronteru, CRVčko, Wranglera a Unimoga. Je velmi šikovnej a docela v dobrým poměru cena x výkon. Po vzoru Aushase, kterej mě nakazil. Mi RC nedalo spát. Koupil sem tedy lehce jeté CCčko s kompletní elektronikou a RC soupravou. Kastli sem chtěl použít Disco 3, ale měl sem jí malou v 1:14 a nešlo to. Bylo jasný, že to musí bejt zelenej oválek a tak sem koupil Range Rovera, je krásnej. Zatím je na originálních pneu, origo discích, vše je jak sem koupil, jen sem udělal nájezdový plech, namontoval střešní rampu, začal dělat zahrádku......Mám spoustu plánů. Doufám že se vám bude líbit
Tady je fotka před nasazením kastle, musel sem zadní nápravu posunout.

Když byla řeč o nápravách, tak zadní je tuhá hnaná kardanem, a přední nezávisle zavěšená kola na ramenech a na přímém převodu od motoru. Vím že Tuhá na sporta neni moc maketová, ale zase je to drak v terénu, je to auto i dost vysoký oproti 1:1. Tady je fotka po prvním nandání kastle na podvozek s posunutou nápravou. Mimochodem na tomhle podvozku měl svýho prvního Defíka i Aushaus.

Po pár porjížďkách sem zjistil, že pořebuju gumy, už mám asi vybráno. Disky nechám jak mám, jen je možná časem vemu na černo. Projížďky jsou super, moc mě to baví. První jízdy sem stihl eště na sněhu.

Po první jízdě sem zjistil, že mi studenti Elektrotechniky, musíme ve škole krást, tak sem znárodnil krabičku na elektriku, klasickou na zeď, ale slouží velice dobře. Jako další musím uděla podběhy, bahno uvnitř je hnus

Teď sem už jakš takš spokojen, následuje pár fotek z projížděk.

Nakonec fotka z dílny kde si hoví na poličce.

Jinak budu rád za vaše postřehy, připomínky, kritiku, názory a vylepšení. Jiný auto sem nechtěl a časem doufám dospěju k Defovi 110tce. Tímto zdravím Aushause a mužu slíbit že to s Ausem někde na sraze ukážem. Zatím Ahoj, Vojta.