V nouzi
Moderátor: stan
V nouzi
Jelikož jsem dostal od kamaráda auto kontejner s rukou, uveze to skoro pět tun, tak kdyby jste měli problem, mužete zavolat na 606 314 107. Ostudu to nedělá, je to nové a ceny jsou formou legrace a tomboly. Může to na dálnici a je to na Klatovsku-Plzeňský kraj. A protože jezdíme solidními auty, tak jsem klidný a vím, že víceméně pro nikoho nepojedu!!!!!!! Jsou k tomu všechny nástavby, včetně skříně se shrnovacímy boky, plaťáku, i klasických kontejnerů do velikosti 15kubíků
Naposledy upravil(a) JYRYK dne 07 kvě 2011 22:54, celkem upraveno 2 x.
KLATOVY 606 314 107
Re: V nouzi
foto by nebylo. 

Tak jsem dnes vezl někam ke Karlštejnu UNCíka, nevim jak se ta ves jmenovala, ale viděl jsem tolik cestou LR, všech barev i vínovou metalízu i R ROVERa. Úplně mi srdce plesalo. Je to v tom semeniští okolo Mořiny nějaké prostě ZAROVEROVANÉ.JYRYK píše:Jelikož jsem dostal od kamaráda auto kontejner s rukou, uveze to skoro pět tun, tak kdyby jste měli problem, mužete zavolat na 606 314 107. Ostudu to nedělá, je to nové a ceny jsou formou legrace a tomboly. Může to na dálnici a je to na Klatovsku-Plzeňský kraj. A protože jezdíme solidními auty, tak jsem klidný a vím, že víceméně pro nikoho nepojedu!!!!!!! Jsou k tomu všechny nástavby, včetně skříně se shrnovacímy boky, plaťáku, i klasických kontejnerů do velikosti 15kubíků
Závidim a blednul jsem. Moc hezký kraj a auta. Ahoj z Klatov 7/5tý.
KLATOVY 606 314 107
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Jéé, taky mám kamráda co montuje takový nástavby a prodáva tyhle auta, ale nevim proč, pořád mi nějak žádný dát nechceJYRYK píše:Jelikož jsem dostal od kamaráda auto kontejner s rukou....

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD