měl bych takovej netradiční dotaz. Neválí se někomu doma plastový zákazový cedule, či nějakej plast podobných možností na práci s ním? Nebo neví někdo o nějakým místě kde cedulky vzít? Potřebuju je nejlépe darem

Moderátor: stan
Tak nový bych je snad ani neptřeboval, někde sem toho měl štos, ale nemužu to najít, myslel sem esi by někdo neměl třeba ze starejch skladů nebo tak.Keram píše:http://www.tabulky.eu/
Myslíš něco takovýho? Ja od nich bral nějaky věci, a ty ceny jsou lidový
To je taky možnost asi nafouknu kolo a někde se po nich poohlédnu v okolí. Na šnorchl jich tolik potřeba nebude. Jinak, když čtu že si modelařil....číms to lepil? Dík.sudajs píše:když jsem kdysi ještě modelařil a jezdil jen pěšky tak jsem si cedulky vypůjčoval z okolních plynových uzávěru v polích
Tak barevný sny je jasný no. Jednou se mi tohle povedlo když sem dělal fichtla v zimě v teplý dílněHanys_a_Kaca píše:ja bych rekl, ze staci v podstate jakykoliv redidlo. Treba aceton, S6000... A jak uz nekdo psal, hlavne nevetrat:-) budes pak mit barevny sny.
Ty myslíš PSH co? To by se mi šiklo. No tak je to na mýho RR sport 1:10 tak ta cedule je akorát. Já se ti ozvu.Hanys_a_Kaca píše:no tak tosem pochopil fakt blbe. tim spis na model mu bude stacit i tenci nez jsou cedule... U nas to maj modelari od uplne tenounkejch po tlusty nekolik mm. Tak staci rict.
Tohle skončí rvačkou...Hanys_a_Kaca píše:jo, tak spoora mne v nabidce asi trumfne, ale nasel jsem PSH 1 mm, 1,5 mm a 3 mm ruzne tvary kusu. No a 2D bych to asi dokazal vyrezat laserem, taky z dwg souboru.