Ešte pridávam pár fotiek a vídeí z dnešného jazdenia (Hradisko), na ktorom sme z objektívnych príčin boli enem dva ks LR D.
http://luquelr.rajce.idnes.cz/Hradisko_20.3.2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
To nebolo po funusegarfield píše:ked sa mame niekde stretnut tak treba napisat ideme pojazdit 20..3 stretneme sa tam a tam kto z okolia ma zaujem a nie az po funuse
Zatial sme moc neplanovali, je lepsie dohodnut sa den vopred lebo kazdy z nas vie ako ja s casom a da sa riadit aj pocasim. Horsie je to dohodnut sa , ze za dva tyzdne tam alebo tam.luque píše:To nebolo po funusegarfield píše:ked sa mame niekde stretnut tak treba napisat ideme pojazdit 20..3 stretneme sa tam a tam kto z okolia ma zaujem a nie az po funuse. Už ťa vidím
, keby sme ti zavolali
o 22:00, že zajtra o 9:00 ideme, ako by si letel do Žiliny. Ha, ha, ha
Pěkná galerieluque píše:
http://luquelr.rajce.idnes.cz/Hradisko_20.3.2011/" onclick="window.open(this.href);return false;
niekedy to skus mozno z piatich tri pojdem ak nie tak aspon pokecameluque píše:To nebolo po funusegarfield píše:ked sa mame niekde stretnut tak treba napisat ideme pojazdit 20..3 stretneme sa tam a tam kto z okolia ma zaujem a nie az po funuse. Už ťa vidím
, keby sme ti zavolali
o 22:00, že zajtra o 9:00 ideme, ako by si letel do Žiliny. Ha, ha, ha
Chála bohu a nám, že sme mali aspoň tie "šnúry na prádlo", inak chodím úplne bez výbavyMiky_CZ píše:no pekne ale ty pradelni snury opravdu nejsou na tahani natoz na vytahovani
ja uz sem poucen, no vsak muze vypravet aji will.26, jak jsme dve auta na strzi dostavali ven hupcukem 5 hodin a nasledne jeste to druhe auto mojim vic nez hodinu a zlikvidovali sme pri tom nejake kurty a pak i ocelove lanaluque píše:Chála bohu a nám, že sme mali aspoň tie "šnúry na prádlo", inak chodím úplne bez výbavyMiky_CZ píše:no pekne ale ty pradelni snury opravdu nejsou na tahani natoz na vytahovani. Ešte som nikde neostal
. Ako na výlet, ale už sa polepším
.
Šaňo, tak od teba som čakal trocha viac, myslím slov.soson píše:Heeezkyyyy!!!!!!