Než jsem napsal tuto odpověď, tak to předemnou stihl CORONER, ale nechám to již tak jak jsem to napsal. Přesně tak kompresor, který je u P 38 zmiňován slouží k doplňování potřebného tlaku do měchů. Osobně nevidím dost pádný důvod pro nahrazení měchů pružinami, pokud se bude vůz používat v běžném provozu. Tlumiče má vůz standardně, bez nich by to byla neřízená houpačka

. V elektronice jsou problémy se zámky, imobilizerem, přepínáním servomotorů u topení atd. Jinak motor má typově 100 kW a to co se občas objeví v inzerátech, tak to je lidová tvořivost, nebo následky slabého zraku při tom, když se po dovozu přepisovaly parametry ze zahraničních dokladů. A DSE je označení, že se jedná o diesel a stupeň výbavy, s výkonem motoru to nemá nic společného. Jinak vše co jsem tady napsal je v mnohem širším a kvalifikovaném měřítku na tomto foru popsáno a před koupí P 38 bych doporučoval pročíst a věnovat tomu ten čas. než jsem si koupil prvního LR, tak jsem to udělal a i přes to máme doma už čtyři LR. A ty měchy se dají pořídit levnějc než čtyři pneumatiky a výměna není nijak náročná, určitě by to zvládl i průměrně šikovný jezevčík

.