Zdravím,měl bych na prodej freečko.černá barva,najeto 201000km,nové brzdy(kotouče,destičky,bubny i táhla od ručky),visko po repasování,nový řemen,olej ve 195000km,olej v převodovce,spojku jsem utavil a je delaná nová na zakázku se silnější lamelou,aby víc vydržela.stabil tyčky,klima naplněna,orig litá kola na letních bridgestone(od června do října ježděno-PC 12000kč),zimáky tirel-scorpione bez disků (od října do včera - PC 10000kč),hagusy,motor papá tak 1l/10000km oleje ...momentálně je bez kardanu a zadního dif,protože přes léto jezdím jen na předek(spotřeba a mrštnost),ale možno namontovat(otázka hod a půl).....k tomu hodím i druhého,který je bez motoru a převodovky.jelikož je dotaženej,tak nemá světla...vzal jsem z něj jen pár maličkostí(central u spolujezdce,stahovačku okna u řidiče...)má vyhřejvané sedačky,šíbr a tak.měl jsem ho na náhr.díly a poté na rozebrání,jen za roletku do kufru chtejí pres trojku..měl by někdo zájem?začal bych na 180 tis...samozdřejmě k jednání..podle rychlosti a zájmu.
koupil jsem i druhé lité kola(orig),ale zjistil jsem podle roztečí,že jsou na disko

..má někdo zájem?
pokud máte někdo zájem,dám zítra fotky..