Pajero 2,8td automat
Moderátor: stan
Pajero 2,8td automat
Predám Pajero 2,8td automat , cca 192000km ,prvé prihlásenie 10/1999, 7 miestne ,TZ 3,3T ,tónované sklá , 4x el. okná, klíma(asi neni naplnená nejde) ,radioCD ,menič na 10CD ,nezávislé kúrenie ale nie je zapojené neviem či je funkčné, nová baterka dávaná v marci ,auto bolo vo februári dovezené s Talianska, pôvodná farba bola zelená čo je aj vidieť pri otvorených dverách dôvod prečo bolo takto prestriekané nepoznám , vin číslo na ráme je jasne čitatelné , na fotkách je vidiet aj nejaké poškodené miesta za zadným pravým kolesom preliačenina a na lavej zadnej strane bok nárazníku je zatlačený do vnúrta ... kontakt stavitel1@azet.sk 0910959448 cena 7000€ dohode sa nebránim foto http://img571.imageshack.us/g/sam0693ab.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Pajero 2,8td automat

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Dej to na offroadforum tady se žádnej takovej blázen nenajde
PS: pěkná barevná kombinace

PS: pěkná barevná kombinace
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Nechci tě urazit a promiň, že ti píšu do inzerátu, ale nemůžu si odpustit malou poznámku za tu cenu to těžko někdo koupí 

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
no už sa to tu pekne začína rozvíjat jak na offroadforum.cz
ja vím je to drahé a tu to nepredám
ale nevadí 

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
že myslíš svoje ospravedlnenie vážne, dokážeš tým, že to po sebe zmažeš. V cudzom inzeráte to nemá čo hladaťDiscovery1 píše:Nechci tě urazit a promiň, že ti píšu do inzerátu, ale nemůžu si odpustit malou poznámku za tu cenu to těžko někdo koupí

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Acon píše: V cudzom inzeráte to nemá čo hladať

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
pretože to navádza ďalších na zbytočné keci o cene a spochybňovaní predajnosti a nemyslím, že to je ciel inzerátu. No ak máš iný názor, beriem spät. Osobne by som to chápal ako kazenie predaja.
A Luboš má pravdu, tu sme nakazený LR vírusom a Japončíka tu nikto neocení, ale človek nikdy nevie. Možno niekto stratí trpezlivosť s LR a vrhne sa na Áziu
A Luboš má pravdu, tu sme nakazený LR vírusom a Japončíka tu nikto neocení, ale človek nikdy nevie. Možno niekto stratí trpezlivosť s LR a vrhne sa na Áziu

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
vymením za discovery II td5 

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Tak to už asi vůbec nevyjde

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- bigdudu
- auto: 110
- Kontaktovat uživatele:
.. možná není Pajero prodejné za cenu nadhozenou majitelem, a možná si naopak najde šťastného a spokojeného nového majitele, každopádně omezenost a krátkozrakost některých majitelů LR je do nebe volající .. kdo vlastní LR moc dobře ví, že musí této značce hodně promíjet, je tady taky bezesporu spousta výhod, které oceníte zejména když zůstanete sami bez pomoci a musíte situaci vyřešit a nakonec ti schopnější ji i vyřeší .. zvláště by se měli zamyslet asi majitelé baby Landroverů 
.. a proto se přátelé nebraňme jiným značkám

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
bigdudu píše:.. možná není Pajero prodejné za cenu nadhozenou majitelem, a možná si naopak najde šťastného a spokojeného nového majitele, každopádně omezenost a krátkozrakost některých majitelů LR je do nebe volající .. kdo vlastní LR moc dobře ví, že musí této značce hodně promíjet, je tady taky bezesporu spousta výhod, které oceníte zejména když zůstanete sami bez pomoci a musíte situaci vyřešit a nakonec ti schopnější ji i vyřeší .. zvláště by se měli zamyslet asi majitelé baby Landroverů
Těmi baby Land Rovery myslíš free? No, já ať se zamýšlím jak se zamýšlím, vím, proč mám LR... Je fakt, že teď přemýšlím nad koupí ještě jednoho auta, ale tím autem je Discovery...

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
- bigdudu
- Kontaktovat uživatele:
..
free je v pohodě, každý auto má svý .. člověk musí vědět na co ho potřebuje a pak už se s tím jen nějak srovnat .. auta mě všeobecně těší a někdy i pěkně potrápí
.. a zažil jsem i situaci kdy mě free dalo na prdel 

- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Tak velká omluva
Já mám japonce rád jsou to držáky, ale vše má svou cenu.

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
co takhle přestat plevelit vlákno prodeje?
díky 

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
tak japonec za 6500€ 

- bigdudu
- Kontaktovat uživatele:
.. tak snad nebudeš litovat