Karosářské záslepky - kde sehnat?
Moderátor: Acon
Karosářské záslepky - kde sehnat?
Prosím netuší někdo kde by se daly sehnat sehnat gumové karosářské záslepky?
Poctivě stříkám před zimou všechny možné dutiny a občas bych potřeboval snadno a elegantně zadělat díru, kterou tam strkám hadici od pistole.
Objevil jsem od Wurtha, ale ti mají jen sadu v kufříku za 2680,-Kč + DPH a to se mně moc nechce...
Nemáte někdo nějaký tip?
Dík...
Poctivě stříkám před zimou všechny možné dutiny a občas bych potřeboval snadno a elegantně zadělat díru, kterou tam strkám hadici od pistole.
Objevil jsem od Wurtha, ale ti mají jen sadu v kufříku za 2680,-Kč + DPH a to se mně moc nechce...
Nemáte někdo nějaký tip?
Dík...
Country boy...
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Re: Karosářské záslepky - kde sehnat?
....já na to používám záslepky co byly na Š100 - 120. Ještě nedávno jsem je normálně koupil v autodílech, stojí pár kaček. Je to myslím na průměr cca 8-10mm
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
Máš na mysli nějaké konkrétní autodíly? Někde v Rudné? U nás v Berouně je to docela slabota...
Country boy...
- Piskot
...já to kupoval v Písku. Hele, já tam asi v sobotu pojedu, tak se tam zkusím mrknout jestli to ještě mají. Kolik bys jich potřeboval?
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
20-30 cca, byl bys moc hodnej..., v nejhorším bych musel projít nějaké škodovkářské eshopy, což mně trochu děsí... 

Country boy...
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
muzu doporucit toto: http://www.plastovesoucastky.cz/index.p ... &grpid=326" onclick="window.open(this.href);return false;
kupujeme tam veskere zatky a zaslepky.
H.
kupujeme tam veskere zatky a zaslepky.
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
- Piskot
...jasně, dám Ti pak vědět, jak jsem uspěl (budu jich brát víc i pro sebe)Rover píše:20-30 cca, byl bys moc hodnej..., v nejhorším bych musel projít nějaké škodovkářské eshopy, což mně trochu děsí...
Dobře uvidíš, když to neklapne objednám to z odkazu jak psal Honza... díky moc
Country boy...
- Piskot
Tak se povedlo a záslepky jsem sehnal, jsou gumové, na průměr díry cca 10mm, cena 2Kč/ks 
Takže až pojedeš někdy večer přes Rudnou (nebo kdykoliv přes den přes Hostivici) tak se ozvi.

Takže až pojedeš někdy večer přes Rudnou (nebo kdykoliv přes den přes Hostivici) tak se ozvi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je firma s kterou sem tam spolupracuju.Mají tam i ucpávky: http://www.vapol.cz/cz/kategorie/dilna-hobby/p-9/" onclick="window.open(this.href);return false; kdyby někdo potřeboval
Cochy
- Piskot
...to je ono, přesně takové jsem teď koupil 

- Přílohy
-
- 0V013014.jpg (9.14 KiB) Zobrazeno 3568 x
- maky
- tel.: 0903312465
mame skladom priemer diery od 6mm az po 25mm -ta je najvecsia a tak isto mame aj prechodky na kable cez plech a podobne vecer nafotim
defík nie je auto - defender je životný štýl
- maky
- tel.: 0903312465
nedaju sa mi vlozit fotky ak treba poslem mailom
defík nie je auto - defender je životný štýl