Tak se mi ten život malinko zkomplikoval a současné době potřebuji víc peníze než Land Rovra. Proto sem dávám odkaz na Sbazar http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... er/9211009" onclick="window.open(this.href);return false; pro členy Fóra je cena 115 000kč
doplňující informace: v současné době stačí vyměnit filtry, oleje a jede se dál. To by ještě pár tisíc kilometrů mohlo vydržet. Výhledově nového majitele nemine výměna spojky. Předních brzdových destiček. Nejspíš i spolujescového centrálu, silentbloků a kdoví jestli ne i tlumičů. Teď už mě nic nenapadá, ale je to starší vozidlo s 172 tisíc kilometrů za sebou, takže on si určitě ještě něco najde. Celkově bych vozidlo nedoporučoval tomu, kdo chce mít leštěnku. Spíš by se hodil k někomu, kdo bude plně využívat to co nabízí a počítá s tím, že kupuje starší vozidlo, které sem tam bude muset opravit. S tím se ale musí konec konců počítat u každé ojetiny

Ještě upřesním co si představuji pod pojmem rychlé jednání-když to všechno (ne)pude tak jak má, tak v pátek cca v 16:00 jde do aaaček právě za 115 tisíc ještě uvidím dle práce, ale nejdýl v pondělí musí z domu.

Jinak jsem ochotný i vyměňovat s tím, že potřebuji min 50 000 + dislové auto, které je schopno nim 7 000km zvládnout bez investic.
Abych pravdu řek, tak se mi od zeleného ovalu nechce a už vůbec ne zpátky na zem