LR Gallery
Moderátor: Acon
- kudrnac
- tel.: 603 269 399
- Kontaktovat uživatele:
LR Gallery
Koukněte a napiště svůj názor www.lrgallery.com
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
zbynek píše:Ještě jsem to nezkoušel, je tam snad nějaká blokace ???Admin píše:Dobrý nápad. Pěkný vzhled stránek a hlavně přehledný. Škoda že se nemůžu registrovat![]()
![]()
![]()
Myslím Zbyňku,že je to volný pro všechny majitele LR.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
-
LRGallery - spravce
Zdravim DjALFa,DjALF píše:Hezky stranky a i prehledny.
Tak jsem to hned zkusil.Registrace probehla v pohode,
ale prihlaseni ne a ne a ne
Proste mi to neslo
prihlasit ti bohuzel nejde, protoze jsi nepotvrdil svou registraci. Kazdy novy uzivatel musi prokazat, ze alespon jeho email je pravy, kdyz uz nic jineho.
-
LRGallery - spravce
Ahoj ATOLe,ATOL píše:nějak mi to nechce brát do registrace můj nick ani heslo...
problem je v tom, ze pri registraci je napsano, ze login musi mit alespon 5 znaku. A vidim, ze ty mas jako ATOL 4. Nez zasednes znovu k pocitaci a prectes si tohle, tak jiz bude snizena kvota u loginu na 4, ale heslo bude minimalne 5, jak je tam uvedeno.
Kód: Vybrat vše
Smí se používat pouze alfanumerické řetězce o délce 2-20 znaků u jména a příjmení a 5-15 u ostatních vyjma emailové adresy.
Heslo může obsahovat pouze znaky a-z, A-Z a 0-9.
Fotografie bude zmenšena na rozměr 87*80px bez zachování původního poměru stran.-
LRGallery - spravce
Ahoj 1960SeriesII,1960SeriesII píše:Ja se sice registrovat muzu, ale zase nemam ten Adobe Flash (doma ano, v praci ne) - treba by i ostatnim pomohlo, kdyby existovala nejaka vic pravek-friendly version
v praci se ma pracovat a ne koukat na LR weby
Ale souhlasim s tvoji pripominkou a pripravim verzi ciste bez Flashe. Krome prihlaseni a vyhod z toho plynoucich lze stranky ovladat i duplovanym menu dole na strankach.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Další galerie
Ještě jedna je pěkná tady Miloš II
http://picasaweb.google.co.uk/letsoffro ... 7743445730
http://picasaweb.google.co.uk/letsoffro ... 7743445730
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
díky...jdu to zkusit...LRGallery - spravce píše:Ahoj ATOLe,ATOL píše:nějak mi to nechce brát do registrace můj nick ani heslo...
problem je v tom, ze pri registraci je napsano, ze login musi mit alespon 5 znaku. A vidim, ze ty mas jako ATOL 4. Nez zasednes znovu k pocitaci a prectes si tohle, tak jiz bude snizena kvota u loginu na 4, ale heslo bude minimalne 5, jak je tam uvedeno.Kód: Vybrat vše
Smí se používat pouze alfanumerické řetězce o délce 2-20 znaků u jména a příjmení a 5-15 u ostatních vyjma emailové adresy. Heslo může obsahovat pouze znaky a-z, A-Z a 0-9. Fotografie bude zmenšena na rozměr 87*80px bez zachování původního poměru stran.
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,