Nouzová sedadla Defender
Moderátor: stan
Nouzová sedadla Defender
Ahoj, sháním čtyři nouzová sedadla do kufru Defendera! Předem děkuji za jakoukoli nabídku či radu! 

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nouzová sedadla Defender
co lavice?
Naposledy upravil(a) Luboš M. dne 15 říj 2011 12:42, celkem upraveno 1 x.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Hoj, Já mám k dispozici 3ks těch na podběhy co jsou naproti sobě+ upínací pásy. Jednu mám namontovanou, ale tu si chci nechat! Jsou to tyto: http://www.exmoortrim.co.uk/catalogue/d ... l?sef=hcfp" onclick="window.open(this.href);return false;
A ty samostatné za kolik??? A ty se musí nějak extra šroubovat??? Na těch fotkách to tak vypadá já tam mám takovou tyč podél
))
Lavice by možná šli taky za kolik by byli??
(klidně pište soukromě)

(klidně pište soukromě)
lavice by mě zajimaly taky (do dědka)
... ta pozdlzna tyc je tam na uchytenie bezpecnostnych pasov.
... pozdlzne lavice teda 2+2 mam aj ja. nikdy sa na nich nesedelo (potah techno) su demontovane a mam k nim aj bezp. pasy (bez tej trubky).
... pozdlzne lavice teda 2+2 mam aj ja. nikdy sa na nich nesedelo (potah techno) su demontovane a mam k nim aj bezp. pasy (bez tej trubky).
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Tak máš tedy SZ!Droback píše:A ty samostatné za kolik??? A ty se musí nějak extra šroubovat??? Na těch fotkách to tak vypadá já tam mám takovou tyč podél))
(klidně pište soukromě)