Webasto / Eberspacher ovladač DO
Moderátor: stan
-
- tel.: 777078816
- auto: Jak kdy...
Webasto / Eberspacher ovladač DO
Pokud by se někomu válel nějaký ovladač od DO Webasto budu za něj vděčný, je jedno jestli to bude T70 , T80 nebo T90/91. Aktuálně ale sháním ten na fotce tedy T70 případně prodám přijímač pro něj. Případně koupím i samostatné hodiny či kompletní DO nebo jiné díly na Webasto i Eberspacher nebo i celé topení voda / vzduch.
- Přílohy
-
- 4100-78-748A.jpg (41.87 KiB) Zobrazeno 11978 x
-
- eberspachervelke.jpg (6.04 KiB) Zobrazeno 11978 x
-
- Telestart_LRF.jpg (166.23 KiB) Zobrazeno 11978 x
Použité ND na Disco II / Defender
Použité ND Mitsubishi Lancer Evo 8/9
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Re: Webasto / Eberspacher ovladač DO
Tak moje závada na webastu u DII odstraněna, jak jsme si kolem toho psali.
Bylo to nefunkční dálkou. Jedná se o typ T70 který se již nevrábí a proto jsem musel koupit celý set i s přijímací jednotkou T91
což není zrovna levná záležitost, protože samostatné nové ovladače pracují na jiné frekvevci a nejdou tedy se starou přijímací jednotkou spárovat.
Tímto ti to tedy nabízím.
Ovladač nefunguje, přijímač a anténa ok
Bylo to nefunkční dálkou. Jedná se o typ T70 který se již nevrábí a proto jsem musel koupit celý set i s přijímací jednotkou T91

Tímto ti to tedy nabízím.
Ovladač nefunguje, přijímač a anténa ok
- Přílohy
-
- obr2.JPG (51.35 KiB) Zobrazeno 11858 x
-
- obr3.JPG (48.63 KiB) Zobrazeno 11858 x
-
- obr4.JPG (62.91 KiB) Zobrazeno 11858 x
-
- obr5.JPG (40.35 KiB) Zobrazeno 11858 x
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
-
Škoda, že jsi nenapsal i ohledně té nové dálky, máme tu s kolegou uskladněné nějaké T90/91 takže bych býval i tu novou dálku nabídl.
Jednu tuhle T70 bez ovladače tu též mám a ovladač mám jediný funkční a to ve svém autě
Musel bych zkusit našeho elektronika jestli by si s ní nějak neporadil. Tak nějak jsem zatím nepochopil kam všechny ty ovladače přišly, spousta topení které se prodávají na netu je s přijímačem DO a bez ovladače, já prostě nechápu kam to ty lidi dávají případně k čemu si jako myslí, že jim to bude 
Jednu tuhle T70 bez ovladače tu též mám a ovladač mám jediný funkční a to ve svém autě

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, když budeš chtít pošlu ti to, vyzkoušíš a když ti to k něčemu bude, domluvíme se.
Nejsem sběratel nefunkčních věcí ať se jedná o cokoli. chvilku to tu bude ležet v krabičce od toho nového ovladače a až to cca 2x předdám z rohu do rohu v garáži, poletí to
Ten nový jsi mě nenabídl a já to chtěl mít pro holky v autě už vyřešené když začíná zima.
Naštěstí jsem narazil na dobrý servis na webasta v Zábřehu na Moravě, ten směr dost pravidelně jezdím. Mají diagnostiku, dost dílů a byla to žáležitost 1hoďky.
Ahoj a děkuji za konzultace
Nejsem sběratel nefunkčních věcí ať se jedná o cokoli. chvilku to tu bude ležet v krabičce od toho nového ovladače a až to cca 2x předdám z rohu do rohu v garáži, poletí to

Ten nový jsi mě nenabídl a já to chtěl mít pro holky v autě už vyřešené když začíná zima.
Naštěstí jsem narazil na dobrý servis na webasta v Zábřehu na Moravě, ten směr dost pravidelně jezdím. Mají diagnostiku, dost dílů a byla to žáležitost 1hoďky.
Ahoj a děkuji za konzultace

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, neměl bys starej ovladač na webasto vodníka. Je to takovej ten se dvěma diodama oranžová a zelená. Šipky jsou nahoře po stranách a dole tlačítka 1, 2, čas, zapnout. Kdyby to nebylo jasný tak přidám fotku. Nebo i nějakej jinej se kterým to bude komunikovat. Ale nejrači bych ten samej - mám na něj díru v palubce.
Asi se mi ho v rámci pokusů podařilo spálit. Po zapnutí ukazuje na display jen 8:88 a nic nereaguje.
Asi se mi ho v rámci pokusů podařilo spálit. Po zapnutí ukazuje na display jen 8:88 a nic nereaguje.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Taky zneužiju toto vlákno...
Pokud by se někomu válel v garáži k prodeji zbytečnej dálkovej ovladač a/nebo hodiny od Eberspachera (tak aby to šlo nabastlit na stávající manuál), zkuste mi v rámci SZ odtajnit jak vypadá a co za to.
Ď. R
Pokud by se někomu válel v garáži k prodeji zbytečnej dálkovej ovladač a/nebo hodiny od Eberspachera (tak aby to šlo nabastlit na stávající manuál), zkuste mi v rámci SZ odtajnit jak vypadá a co za to.
Ď. R
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nemusíš shánět ovladač přímo na Ebera, ten je stejně prakticky nesehnatelný, můžeš použít DO i hodiny od Webasta, je to stejně spínané jen plusemRosi píše:Taky zneužiju toto vlákno...
Ď. R

Taky to tady zneuziju
chci si na bufik taky namontovat dalku, reseni pres gsm jsem zavrhl, reseni od eberspr. je drahe, tak zbyva webasto telestart nebo nejaky aftermarket - vite nekdo o necem co by na to bylo vhodne? A druhak - mate nekdo webasto telestart v Brne? Nez bych to koupil, chci vyzkouset, jestli dosahne signal z bytu na ulici za barakem, kde parkuju. Tak ze bychom to vyzkouseli...
Pripadne kde nejlepe ten dalkac koupit?
Dik,
David.

Dik,
David.
-
dneckar píše:Taky to tady zneuzijuchci si na bufik taky namontovat dalku, reseni pres gsm jsem zavrhl, reseni od eberspr. je drahe, tak zbyva webasto telestart nebo nejaky aftermarket - vite nekdo o necem co by na to bylo vhodne? A druhak - mate nekdo webasto telestart v Brne? Nez bych to koupil, chci vyzkouset, jestli dosahne signal z bytu na ulici za barakem, kde parkuju. Tak ze bychom to vyzkouseli...
Dik,
David.
Ovladače od Webasta jsou poměrně snadno sehnatelné: http://www.annonce.cz/detail/vw-passat- ... qnxew.html" onclick="window.open(this.href);return false; a obdobných inzerátů je povícero.
Proč jsi zavrhl GSM modul? Osobně ho mám a zatím jsem prostě lepší řešení nenašel. DO má omezený dosah, hodiny fungují ve stanovený čas...nic pro mě. Za SIM nic neplatím, stačí ji prozvánět, běží dokud neprozvoním zpět a když jsem na jedné straně Prahy a auto na druhé tak přijdu a je ohřáté. A cena 3100 Kč čili lepší než dálka.
No, jednak jsem si myslel, ze standardni dalkove ovladani bude levnejsi a druhak - za kterou simku nic neplatis? Kdyz jsem uvazoval, jakou sim bych do toho strcil, tak jsem vsude narazel na ruzna omezeni - vetsina operatoru pozaduje jednou za cas bud dobijet kredit nebo aspon nekam volat, a to mi prijde zbytecne a hloupe...
Asi má O2 tarif zero, platil jsem na začatku 200,- a ted jen co prosmskuji, mám to na ovládání topení na chalupě, pošlu sms a dostanu odpověd, můžu kontolovat teplotu...dneckar píše:No, jednak jsem si myslel, ze standardni dalkove ovladani bude levnejsi a druhak - za kterou simku nic neplatis? Kdyz jsem uvazoval, jakou sim bych do toho strcil, tak jsem vsude narazel na ruzna omezeni - vetsina operatoru pozaduje jednou za cas bud dobijet kredit nebo aspon nekam volat, a to mi prijde zbytecne a hloupe...
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
-
Mám Vodafone, nevím co je to zač ale mám ji přidruženou ke stávajícímu číslu, neplatím nic jen to co "propíše" čili jednou za čas nějakou informační zprávu kterou si vyžádám. Musím tuším jednou za půl roku uskutečnit hovor nebo poslat SMS což jsou 2.50 Kč...
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Koukám Davide že řešíme věci tak nějak v souběhudneckar píše:Taky to tady zneuzijuchci si na bufik taky namontovat dalku, reseni pres gsm jsem zavrhl, reseni od eberspr. je drahe, tak zbyva webasto telestart nebo nejaky aftermarket - vite nekdo o necem co by na to bylo vhodne? A druhak - mate nekdo webasto telestart v Brne? Nez bych to koupil, chci vyzkouset, jestli dosahne signal z bytu na ulici za barakem, kde parkuju. Tak ze bychom to vyzkouseli...
Dik,
David.

Motorky, děti, defící, dálkový ovládání ...

Dej mi pls vědět jak to vidíš s tím Lipnem. Povolení pro tebe mám.
K tematu. House, pls, můžeš sem dát nějaký odkazy na to sms ovládání + další případný komponenty co bych moh potřebovat? Ted mám jen hloupej origo mechanickej ovladač...
Def 110 Td5 SW
Rosi, ty do toho aspon nestavis ten barak
. Gsm modul ma v nabidce autosip.cz, uz jsem na to koukal. Ja mam ted casovac, ale taky to neni ono, nikdy dopredu nevim, kdy to budu chtit mit zatopene...
Dival jsem se n doporuceni clena paramount2 tady: http://hadex.cz/stavebnice-moduly-datam ... abezpeceni" onclick="window.open(this.href);return false; ale to neni ono, to je jenom nejaky bazmek co se prilozi k jakemukoli mobilu a pak nejak pozna, ze na ten mobil nekdo vola.
Vidim to na objednavku u Sipa, stejne potrebuju jeste dalsi veci, musim si bufika prepichnout. Pri montazi jsem pouzil T kus ve vedeni paliva, co tam byl od predchoziho majitele, ale ted jsem vypozoroval, ze se mi bufik vypina za jizdy... Tak ho napojim primo do nadrze. Btw. vite nekdo presny typ jehly co bych mel chtit?
Diky.

Dival jsem se n doporuceni clena paramount2 tady: http://hadex.cz/stavebnice-moduly-datam ... abezpeceni" onclick="window.open(this.href);return false; ale to neni ono, to je jenom nejaky bazmek co se prilozi k jakemukoli mobilu a pak nejak pozna, ze na ten mobil nekdo vola.
Vidim to na objednavku u Sipa, stejne potrebuju jeste dalsi veci, musim si bufika prepichnout. Pri montazi jsem pouzil T kus ve vedeni paliva, co tam byl od predchoziho majitele, ale ted jsem vypozoroval, ze se mi bufik vypina za jizdy... Tak ho napojim primo do nadrze. Btw. vite nekdo presny typ jehly co bych mel chtit?
Diky.
-
Mám tuhle srandu od Flajzara ( + externí anténu, ta byla nutná neb jinak to prostě nefungovalo příliš dobře ):
http://www.flajzar.cz/novy-gsm-komunika ... gate-2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemůžu si ji vynachválit, prozvoním, on prozvoní zpět že přijal, výborné nastavení přes PC, spotřeba asi nula nula nic a je to malé. Nicméně třeba s tím od Šípa zkušenost nemám, třbea to bude taky dobré. Jen tohle MicroGate potřebuje relé neb spíná mínus ale topení je spínané plusem.
http://www.flajzar.cz/novy-gsm-komunika ... gate-2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemůžu si ji vynachválit, prozvoním, on prozvoní zpět že přijal, výborné nastavení přes PC, spotřeba asi nula nula nic a je to malé. Nicméně třeba s tím od Šípa zkušenost nemám, třbea to bude taky dobré. Jen tohle MicroGate potřebuje relé neb spíná mínus ale topení je spínané plusem.
-
Jelikož se opět blíží zima tak moje poptávka je opět aktuální
A případně bych koupil i celé vodní topení a taky sháním jedno palivové čerpadlo které mi někdo zapomněl dodat

A případně bych koupil i celé vodní topení a taky sháním jedno palivové čerpadlo které mi někdo zapomněl dodat

Trochu opráším téma, sháním taky ovladač na T70 , bývalý majitel auta ho ztratil.
Nebo vyměním ten komplet zbytek instalace z DII za hodiny webasto se svazkem.
Nebo vyměním ten komplet zbytek instalace z DII za hodiny webasto se svazkem.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- vizour
- tel.: 732221674
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
jednoduché dálkové GSM ovládání :http://www.flajzar.cz/zabezpecovaci-tec ... l-ugm1.htm
-
vizour píše:jednoduché dálkové GSM ovládání :http://www.flajzar.cz/zabezpecovaci-tec ... l-ugm1.htm
O pár řádků výš jsem psal, že něco obdobného používám též jen ve variantě s obalem a více funkcemi...
- vizour
- tel.: 732221674
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
ale pokud jsis to zkoušel otevřít tak to máš mrtvý