Sháním pravé zpětné zrcátko na Discovery III. Chtěl bych se optat, zda-li někdo nenabízí, popřípadě nějaký typ, kde ho dobře sehnat. Vrakoviště, internetový obchod,...? Projížděl jsem internet, ale bohužel jsem se nemohl dohledat, proto se obracím na toto fórum. Děkuji.
Zpětné zrcátko Discovery III
Moderátor: stan
Zpětné zrcátko Discovery III
Dobrý den,
Sháním pravé zpětné zrcátko na Discovery III. Chtěl bych se optat, zda-li někdo nenabízí, popřípadě nějaký typ, kde ho dobře sehnat. Vrakoviště, internetový obchod,...? Projížděl jsem internet, ale bohužel jsem se nemohl dohledat, proto se obracím na toto fórum. Děkuji.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Zpětné zrcátko Discovery III
http://landroverforum.klape.cz/forum/me ... file&u=242" onclick="window.open(this.href);return false;
ma tam na sebe telefon, rekl bych ze bude mit zrcatka
ma tam na sebe telefon, rekl bych ze bude mit zrcatka
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Děkuji za tip 
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Miky dík,
ale bohužel už jsou prodaný. Ještě je tam už jenom jedno levé se špatným venkovním plastem.
K
ale bohužel už jsou prodaný. Ještě je tam už jenom jedno levé se špatným venkovním plastem.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Mrkni na sz 
- Mareqx
- tel.: +421905327354
- auto: Disco 3
Lidicky a nahodou zrkadlo D3, soferova strana?
Dik
Dik