Tech. závady: svítí kontrolka alternátoru, ale dobíjí v pořádku, po delším stání se vybíjí baterka. Po výměně převodovky - řadí dobře. Jinak vše v pořádku. Podvozek pravidelně promazán. Nový brzdový systém. Na tech. prohlídce nevěřili tomu, jak takové auto může takhle brzdit! Vnitřek je kůže, sedačky mírně popraskané, palubní deska je na některých místech popraskaná, náhradní díly na výměnu mám.
Auto není žádný velký krasavec, ale po mírných úpravách si myslím, že může prokouknout a ostudu s ním neuděláte. Je to takové to auto pro nás "drsné hochy"

Cena k jednání 70.000,- Kč
Doplňuji: r.v. 1993, najeto 214 tis. dle tachometru. Auto má v létě dělanou tech. prohlídku. Rám je nový! bez koroze. Jede v pohodě 120 km/h nejvíc jsem s ním jel asi 145 km/h, ale na těhle kolech to není to pravé ořechové. Dokupoval jsem na něj spoustu ptákovin, jako nezlomenou zadní desku, palubku, potah na náhr. kolo. Motor v pohodě startoval i v loňských mrazech. Vyměnil jsem všechny náplně a promazal kardany. Údajně jsou dělané rozvody, ale nemám to potvrzené. K autu jsou jen jedny klíče. Snad jsem na nic nezapomněl.
Není zaplacený ekologický poplatek, ale tohle auto by nemělo být za víc než 5 tis., myslím že dokonce i míň. Snad mě někdo doplní.
robert@geher.cz
+420 608464777