PS: docela zaujimava bola cesta v noci ze slovenska 350km bez prednych svetel tak jsem tam zapl pridavne Helly a mam pocit ze si to ti ludia v protismere dost uzivali
SCHANIM SCHEMA ELEKTRO 300 TDI
SCHANIM SCHEMA ELEKTRO 300 TDI
Hoj dnes se mi trochu pocukala salina na prednych svetlech asi jsem neco zle zapojil bo jsem si v patek sam zapojoval tazne a vzadu pod podbehem je 9pin konektor ale vozik ma jen 7pin tak nevim. Vse jsem skousel skouseckou jak som trihal kabely a spojkoval na tazne. Tak bych potreboval komplet salinu v defiku 300tdi nejake schema at se v tom muzu povrtat na profi urovni. Dekuji matooo
PS: docela zaujimava bola cesta v noci ze slovenska 350km bez prednych svetel tak jsem tam zapl pridavne Helly a mam pocit ze si to ti ludia v protismere dost uzivali

Re: SCHANIM SCHEMA ELEKTRO 300 TDI
napríklad: http://www.legionlandrover.com/manuales ... %20tdi.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Chlapáci. Nemáte někdo odkaz či soubor kompletního schema el.instalace na TD5? DII. I když hledám nenacházím.
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Je součástí RAVE.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo