http://aukro.cz/show_item.php?item=2038086213" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: stan
Benjamin píše:Ahoj Digi, to mě určitě zajímá. O co umí prosímtě méně než 276C?
asi záleží na tom v jakém formátu ten export z google maps bude. ale docela mne to taky zajímá, tak se pozeptám u odborníků:-)majkro píše:Zdarek, je z takovehle veci mozne promitnout svoji nahranou cestu na google maps?
Diky za odpoved, to jsem potreboval presne vedetlow píše:Z krabicky to vytahnes pres kabel do mapsource, odkud mas primo tlacitko zobrazit v gugl earth, nebo si to muzes ulozit jako kml, nebo kmz soubor, ktery je otevritelnej v gugl earth. Tenhle garmin bude ukladat max 10000 proslych bodu, takze to chce pri zadavani frekvence ukladani premyslet na jak dlouhou trat to potrebuju ulozit, pripadne si to pak muzes ukladat treba po kazdem dni. Tusim ulozitelnych 10, nebo 20tras. Ta tak
ale neber mne za slovo, toto jsou hodnoty z 276ky, ale princip bude stejnejmajkro píše:
Diky za odpoved, to jsem potreboval presne vedet10000km by bylo v pohode, protoze planuju cca 10000km ke Kaspickymu.
Vyčetl jsem, že 276 umí 10 000 celkově a 700 na trasu. 176 pouze 2500 celkově a 500 na trasu..low píše:ale neber mne za slovo, toto jsou hodnoty z 276ky, ale princip bude stejnejmajkro píše:
Diky za odpoved, to jsem potreboval presne vedet10000km by bylo v pohode, protoze planuju cca 10000km ke Kaspickymu.