Range Rover 2.5dse
Moderátor: stan
Range Rover 2.5dse
prodam Range Rover p38 2.5dse rv95 naj 205tis,stk/em 2012/10,tazne 3500kg,kompreser eas blok po go,nova baterka,cistej a neznicenej vnitrek auta,celkove slusnej stav auta vice do sz .cena 90tis.eco placeno.
Re: Range Rover 2.5dse
Ahoj pino, copak že to?
Jinak vypadá moc hezky, přeji dobrý prodej..

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
dik,bohuzel potrebuju

aktualni mozna rozumna dohoda
85tis
Ahoj,
prvně se omlouvám, že nepíšu tak uplně jednoznačně k inzerátu, ale.
Už nějakej čas pokukuju po větším autě na tahání vleku s čímkoli. Převážně potřebuju vozit palivové dřevo a přívěs s koněma, semtam podval s autem.
Nepotřebuju žádnej off-road, ale něco to zmáknout musí. Nechci žádnej trakar na listech kterej se přetáčí při 90km/h. Proto se mi zamlouvá právě range a tenhle tvůj vypadá na velmi dobrej stav a ne jako potencionální kasička.
Chtěl bych se tedy zeptat jak se to auto chová třeba se 2,5t za zadkem. Neodepíšu na tom brzo měchy? Druhá alternativa je disco, ale RR působí robustněji a stabilněji.
Předem díky komukoli za reakci, Peetan.
Už nějakej čas pokukuju po větším autě na tahání vleku s čímkoli. Převážně potřebuju vozit palivové dřevo a přívěs s koněma, semtam podval s autem.
Nepotřebuju žádnej off-road, ale něco to zmáknout musí. Nechci žádnej trakar na listech kterej se přetáčí při 90km/h. Proto se mi zamlouvá právě range a tenhle tvůj vypadá na velmi dobrej stav a ne jako potencionální kasička.
Chtěl bych se tedy zeptat jak se to auto chová třeba se 2,5t za zadkem. Neodepíšu na tom brzo měchy? Druhá alternativa je disco, ale RR působí robustněji a stabilněji.
Nevím na co čekáš ..... vezmi prachy a upaluj.....Peetan píše:Ahoj,

Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Nechám si poradit...
Párkrát jsem se už spálil a to nejen na autech, tak minimálně pro ten pocit, že jsem se neukvapil je dobrý nechvátat.
Párkrát jsem se už spálil a to nejen na autech, tak minimálně pro ten pocit, že jsem se neukvapil je dobrý nechvátat.

-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Když je auto v pořádku, tímhle vlekem mu neublížíš....projdi forum - např. téma tahání těžkých přívěsů.
Toto vlákno jsem letmo projel. Jde mi spíš o to, jestli je na tahání range nebo disco. Pokud má někdo zkušenosti s oběma. Disco má údajně nápravy a ještě něco z defa. Z měchů mám trochu strach. Měl jsem subaru na měchách.
Ono víš jak to je... Teď jsem napsal 2,5t, což jsou 2 koně a přívěs, ale praxe pak bejvá jiná... Na vlek naložím místo 3 kubíků dřeva 5 a hned tam ty 3,5t jsou...
Ono víš jak to je... Teď jsem napsal 2,5t, což jsou 2 koně a přívěs, ale praxe pak bejvá jiná... Na vlek naložím místo 3 kubíků dřeva 5 a hned tam ty 3,5t jsou...

Myslím že RR bude lepší protože je těžší. Tahám za D3 dřevo, šterk, pisek na plaťáku co má 850kg a taky se mi stalo že to s nakladačem přehnal (3200kg ) jediný co jsem zničil byly gumy. Sjely se na vnitřní hraně.
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ak si náhodou nenatrafil na toto vlákno, možno nájdeš odpoveď. Je fakt, že TD5ka v DII to asi s prívesom vie lepšie.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... %C3%ADvesu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... %C3%ADvesu" onclick="window.open(this.href);return false;
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 777078816
- auto: Jak kdy...
Myslím, že k tomuhle by se měl vyjádřit Karel aby vysvětlil jak je to s RR v TDS a těžším vlekem... Na druhou stranu když budeš tahat ty koně tak s nimi se žádný rallye nejezdí takže to TDS to taky zmákne a co se měchů týče tak jestli už jsi zjišťoval jejich ceny a náročnost výměny tak to není zrovna to co by člověka mělo položit a ten komfort a možnost polohování auta právě třeba při tom zapřahání vleku za to stojí. Nicméně mě uvrtali do P38 4.6 V8...v LPG tedy nutno podotknoutPeetan píše:Ahoj,

Použité ND na Disco II / Defender
Použité ND Mitsubishi Lancer Evo 8/9
Použité ND Mitsubishi Lancer Evo 8/9
Tady se vyjadřoval k něčemu odobnému
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... do#p137352" onclick="window.open(this.href);return false;

Land Rover Discovery 2 Td5
ahoj ja nevim jak se taha tezka kara muj nejtezsi vlek byl tenhle to kdyz budes chtit tak cinkni reknu ti vice o aute 602932821
Z těch všech témat, diskusí a vláken mám hlavu jak rehabilitační balon.
Jeden radši disco, druhej range. Ten co range tak lpg, druhej zas DSE.
Nejezdím s vlekem daleko. Rozvážím palivo cca do 50km. Lidi jsou schopní platit za dopravu dost, ale menší množství traktorem vozit nemůžu. proto velký auto a vlek. Spěchat s tím určitě nebudu. Spíš budu rád když bude jezdit spolehlivě alespoň jako ta koktávka co mám teď. Cca 500-700km/měs. Běžný jízdy dál se škodoukou.
Pár dní to budu ještě šrotovat a pak se uvidí. Každopádně pokud Range, tak tenhle se mi moc líbí a ozvu se na detaily a prohlídku.
Jeden radši disco, druhej range. Ten co range tak lpg, druhej zas DSE.
Nejezdím s vlekem daleko. Rozvážím palivo cca do 50km. Lidi jsou schopní platit za dopravu dost, ale menší množství traktorem vozit nemůžu. proto velký auto a vlek. Spěchat s tím určitě nebudu. Spíš budu rád když bude jezdit spolehlivě alespoň jako ta koktávka co mám teď. Cca 500-700km/měs. Běžný jízdy dál se škodoukou.
Pár dní to budu ještě šrotovat a pak se uvidí. Každopádně pokud Range, tak tenhle se mi moc líbí a ozvu se na detaily a prohlídku.
aktualni 

aktualni nikdo nechce pekny auto jo 

80000

79999