Moderátor: Miky_CZ
Mě funguje - zatím šest let ....injaaa píše: kurňa auto za tyhle prachy má fungovat a ne se takhle srát..
když to tu tak čtu tak to jsi asi jediný a nikdy to neopomeneš napsatRudaK píše:Mě funguje - zatím šest let ....injaaa píše: kurňa auto za tyhle prachy má fungovat a ne se takhle srát..
papavel.k píše:to je mi líto, že se takhle postupem času odvděčuje, já tyhle discotéky s ní nezažil...zdravím a přeji ať se to zlepší a jsi spokojený
vizos píše:To mi připomělo kdy sem do Discoverky naposled kopal a mlátil dveřma. Tak si to jedu v klidu po cestě z kopečka a na jednou mi umřela řadící páka (manuál) zařazená 4 červená na semaforu. Naštěstí doleva hned odbočka tak sem tam na tu 4 doskákal. Hledám volám servis a nikoho nic nenapadá. Odtáhnu auto na laně před babrák a ejhle upadl pojistnej kolík co drží páku a táhla řazení, oprava elektrikářskou stahovačkou za 5min hotová
.
Ale né,taky mě vypekla ,nejprve homokineťák v záruce ( asi za to ježdění mimo silnici )loni před cestou se rozsvítila kontrolka dobíjení a odešel diodový můstek ( někde jsem to psal ) a muselo se to opravit výměnnou za repasovaný altík ...ale že by to zlobilo pořád,tak to nelze říctinjaaa píše: když to tu tak čtu tak to jsi asi jediný a nikdy to neopomeneš napsatjen aby si to ta tvoje nestřádala na nějakou neplechu najednou za všechny ty roky
To seš náš člověk ( někdo to prostě nechce přiznatinjaaa píše: já to mám taky tak od 11 do 13l,
Když zas vrčí,tak je toJan Kucera píše:...a sakra , a už jsme trochu jinde asi.....![]()
Asi je jak já : Nemyje se a chlastá ....papavel.k píše: Rudo mně tak napadá co ty s ní vlastně děláš