Smazat prosím díky
Moderátor: stan
-
Smazat prosím díky
Ahoj, objevila se taková myšlenka, že by třeba šlo vyměnit "pracovní" čtyřkolku Can Am ( Bombardier ) 800 R, dvoumístná, tuším 2008 nebo dokonce 2009, vínová, skoro nejetá a když tak velmi rekreačně, naviják ,brašny, vyhřívání, tz, na číslech, retězy, radlice takřka nepoužitá loni koupená...v celkově v super stavu - páč na nikdo nejezdí ...vyměnit za nějaký auto, který má na kouli 3500 kg. kdyby náhodou, tak více na telefonu 602 411691 Dvořák Jan Hořice Díky
Naposledy upravil(a) Jan Dvořák dne 11 kvě 2012 08:57, celkem upraveno 1 x.
Re: Can Am Outlander 800 R
ja na vymenu nic bohuzel nemam, ale napis, kolik by sis za to predstavoval. Neco na jezdeni do lesa by se mi libilo.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
...líbilo ...DefenderStavros píše:ja na vymenu nic bohuzel nemam, ale napis, kolik by sis za to predstavoval. Neco na jezdeni do lesa by se mi libilo.

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Možná se pletu, ale vždyť si měl tu 130ku defíka, nebylo lepší prodat tohle monstrum a defa si nechat? 

-
No, při pohledu zvenčí se to tak může zdát...ale při pohledu zevnitř ( stotřicítky ) se to jeví poněkud komplikovaněji. Ruku na srdce - kolik z vás najezdilo více kilometrů se 130...no já už si ty svý odjezdil a vím, že pokud nebudu mít les ( ale opravdu velký ) k odvezení zadarmo, tak není důvod se trápit ve zmenšenině V3S
. H.