problem s D2
Moderátor: Miky_CZ
problem s D2
uspesne sme vymenili cerpadlo, naftu, filter, auto naskocilo a frcalo. na druhy den tazky start, myslel som, zeste je tam nejaky vzduch tak som sa isiel previest, po 4km auto zhaslo. naskocilo p par minutach a zas zhaslo po par km. stalo sa mi to asi 4x. zslepil som EGR, vycistil kontakty co idu na motor, boli zasvinene, auto ledva naskocilo a islo asi 5km a zas zhaslo, chvilu islo asi na 4 valce a potom islo ok, pri starte dymilo ako prasa, diagnostika ukazala, ze sa vaha pokaslala, idem kupit novu. aku doporucujete videl so od 990kc do 3500kc. moze toto byt problem?
Re: problem s D2
matulkoh píše:uspesne sme vymenili cerpadlo, naftu, filter, auto naskocilo a frcalo. na druhy den tazky start, myslel som, zeste je tam nejaky vzduch tak som sa isiel previest, po 4km auto zhaslo. naskocilo p par minutach a zas zhaslo po par km. stalo sa mi to asi 4x. zslepil som EGR, vycistil kontakty co idu na motor, boli zasvinene, auto ledva naskocilo a islo asi 5km a zas zhaslo, chvilu islo asi na 4 valce a potom islo ok, pri starte dymilo ako prasa, diagnostika ukazala, ze sa vaha pokaslala, idem kupit novu. aku doporucujete videl so od 990kc do 3500kc. moze toto byt problem?
mohlo by mi podfukovat trisky? ako sa nastavuju? kazda rada dobra.
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
trysky sa daju iba pretesnit, je tam medene tesnenie...
dik, vies poradit co by mohlo sposobovat moj problem? moze to byt iba tou vahou? diag ukazuje teplotu -50, moze to prechlastat motor? moze to robit aj problem so startom?visby píše:trysky sa daju iba pretesnit, je tam medene tesnenie...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jestli ti to ukazuje na nějakém čidle nesmysly, tak ho odpoj a zkus to. Kromě čidla polohy klikového hřídele a plynového pedálu, to pro "nějakou jízdu" skoro nic nepotřebuje.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
urcite pozriet na diagnostike chyby, normalne hodnoty cidiel a podla toho hladat zavadu. ak hlasi, ze je teplota -50 tak nieco nebude v pohode;-)
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
čidlo teploty vzduchu není ve váze vzduchu
vypadá to na podfouknutý vstřik, který zavzdušňuje palivovou soustavu a chtělo by vyměnit měděné podložky, ale po internetu těžko soudit.
vypadá to na podfouknutý vstřik, který zavzdušňuje palivovou soustavu a chtělo by vyměnit měděné podložky, ale po internetu těžko soudit.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jirka má pravdu, to čidlo je jinde, ale pokud ukazuje blbosti, tak to může řídící elektroniku zblbnout. Je sice naprogramovaná tak, aby v případě poruchy čidla jela z nějakých předem daných hodnot, ale nejdřív musí zjistit, že je čidlo špatné.
Mě ještě napadá zima a zamrzající nafta (nejenom ve filtru). Na to by pomohlo ohřát celé auto ve vyhřívané garáži.
Mě ještě napadá zima a zamrzající nafta (nejenom ve filtru). Na to by pomohlo ohřát celé auto ve vyhřívané garáži.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo