- lift 2"
- ochrana difu
- nájezďák
- tažné - vevařená výztuha
- nové CB + anténa
- ochrana světlometů
- zvýšené sání
- mezináprava nevyvedená do kabiny (přídám zdarma klíč č.10

koupeno zde od

CENA K JEDNÁNÍ: 140.000,- Kč
Moderátor: stan
Miky_CZ píše:zmer mi prosim, kolik to auto ma v nejvyssim bode, u nas je rozhodujici, jestli to vejde do garaze...
ten kdo svezl tatku v grobu v DII asi dostane metalJohny R píše:Miky_CZ píše:zmer mi prosim, kolik to auto ma v nejvyssim bode, u nas je rozhodujici, jestli to vejde do garaze...
Podle mě to bude tak stejně vysoké jako tvoje DI. Možná o malinko nižší.Miky_CZ píše:zmer mi prosim, kolik to auto ma v nejvyssim bode, u nas je rozhodujici, jestli to vejde do garaze...
Sláma Karel píše:Podle mě to bude tak stejně vysoké jako tvoje DI. Možná o malinko nižší.Miky_CZ píše:zmer mi prosim, kolik to auto ma v nejvyssim bode, u nas je rozhodujici, jestli to vejde do garaze...
K
Nedělej to, bude tě to mrzetBebop píše:Nová cena lehce snížená na 140.000,- Kč
Sakra kdyby ta Diskoška vydržela k prodeji ještě tak do konce roku tak bych jí bral hned. Přesně něco takovýho pak budu shánět.Bebop píše:Nová cena lehce snížená na 140.000,- Kč
Nemám jaký prasátko vybrat, kdybych měl tak už by si tu dávno Diskošku neinzeroval :-DBebop píše:Do konce roku doufám nevydržíVyber prasátko a přijeď se projet