Ahoj, zahřívá se mi pravé zadní kolo a to celkem dost. Tak jsem se na to podíval a brzdová deska sjetá na plech, pořád to přibržďuje.
Tak v servisu to vyčistili, vyměnili kotouč, destičky, těsnění a dělá to zase. Tak, že prý může být ucpaná brzdová hadice, tak to profoukl,
ale je to pořád stejný. Tak co s tím?
D II, zahřívání kola
Moderátor: Miky_CZ
- zdenek666
- tel.: +420722074098
D II, zahřívání kola
LR Disco II TD5 auto
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: D II, zahřívání kola
nevraci se pistek? neni orezly? pokud ano tak vymenit, uz jsem menil vsechny za nerezove
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Je to nemoc u D2 ..časem guma brzdovejch hadic tak nabyde, že se prostě tlak neuvolní a stále pístek břibrzduje prostě hadici vyměnit. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Pístek funguje dobře. Ta hadice to je tady to, že? http://www.litep4x4.cz/detail/discovery ... dice-prava" onclick="window.open(this.href);return false;
LR Disco II TD5 auto
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Jo hadice "dobře"...ale pokud máš v plánu Disco zvedat vem si rovnou tyhle http://www.litep4x4.cz/detail/discovery ... dice--50mm" onclick="window.open(this.href);return false; MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
goodridge je dobra volba! mam s nimi super skusenosti v bicyklov (prezili pady a seknutia)
edit: samozrejme som neodolal a dal ich aj na disco;-)
edit: samozrejme som neodolal a dal ich aj na disco;-)
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Pokud je to hadice, tak sice jde tlakem profouknout (při brždění, nebo z kompresoru při zkoušení), ale tlak vracející se kapaliny z prasátka je malej a neprotlačí to zpátky a tak to zůstane přibrzďovat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo