Mam dotaz
jak je to z drážkováním na výstupní hřídelce z hlavní převodovky a vstupním kole.
v sobotu sem bez rozmyslu přetěsnil a vyměnil přídavku a ted´ koukám že je asi víc typů drážkovaní.
konkretně já mam LT77 drážky jsou zkosené a dal jsem tam přídavku celou z auta z roku 95.
není tam náhodou jiné drážkovaní? aby to nerobilo neplechu(co jsem se tak koukal- u toho co tam bylo to vypadalo že v tom drážkovaní je docela vůle dělaná uměle(velké mezery mezi drážkami))
to že na jednom kole v přídavce je vstupní kolo se zuby na pto a v druhé bez zubů je snad jedno-při nejhorším bych vyměnil kola..
děkuji za rady
LT230
Moderátor: Miky_CZ
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: LT230
Drážkování je stejné, všechny LT 230 jsou záměnné. (jediné v čem může být rozdíl u automatu je v délce drážek na výstupní hřídeli z automatu) Většinou máš na té výstupní hřídeli z převodovky omlácené zuby. Proto ty šikmé zuby. Mají být hranaté.
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
tak to je paráda-to sem nečekal ono je to tak krasně rovné že to vypadá jak vyrobené..
tak snad to ještě nějakej čas vydrží-pak koupím holt novou výstupní hřídel,nebo rovnou R380..
jinak samozřejmě děkuji za odpověď
tak snad to ještě nějakej čas vydrží-pak koupím holt novou výstupní hřídel,nebo rovnou R380..
jinak samozřejmě děkuji za odpověď
discovery 1
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Normálně to zatím navař a vybrus do správného tvaru. Většinou to dost pomůže. Stejně je ta hřídel už na odpis, takže ji nijak neublížíš, jenom o trochu posuneš to než se ti protočí.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe