Smazat prosím díky

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Jan Dvořák

Smazat prosím díky

#1 Příspěvek od Jan Dvořák » 12 bře 2012 12:21

Ahoj, trošku začínám ve firmě uklízet a zjistil jsem, že mám spoustu betonových výrobků, které nejsou prodejné, zabírají místo a nakonec ještě někde budu platit skládku...což se mi samozřejmě nechce. Na druhou stranu, je to z betonu a poměrně bych řekl kvalitního a do základů by se to užilo. Jde o různé druhy různě poškozených výrobků, zmetků, věcí špinavých a otlučených. Vyrábíme viz odkaz a tohle je prostě všehochuť a mix ze všeho, co se za léta nashromáždilo.
http://www.kamenoatelier.cz/html/zah1.htm" onclick="window.open(this.href);return false; Nechal bych to za odvoz, naložím to ještěrkou nebo nakladačem...třeba by to někomu v okolí Hradce Králové přišlo zajímavý. Sídlíme v obci Třebnouševes, což je cca 2 km od hořice a ty jsou zase napůl cesty mezi Hradcem Králové a Jičínem. Kolik toho je celkem se dost špatně odhaduje, teď se mi to válí asi na dvaceti paletách hala bala, některé plné do metru a půl, na některých skoro nic nební...jeden náklaďák sklopka toho bude asi určitě. přidám třeba foto pro lepší představu... Díky H. jandvorak@email.cz
Naposledy upravil(a) Jan Dvořák dne 11 kvě 2012 08:58, celkem upraveno 1 x.

jarmik
auto: Free 1.8 - 1999

Re: Daruju beton do základů :-)

#2 Příspěvek od jarmik » 12 bře 2012 22:46

mooooooc pěkný věci :shock: / na odkazu firmy / škoda, že jsi tak daleko určitě bych si něco na zahradu vybral než to půjde do základů :mrk ale když bude cesta kolem tak se určitě stavím ( zahrada je moje slabost )

Jan Dvořák

Re: Daruju beton do základů :-)

#3 Příspěvek od Jan Dvořák » 13 bře 2012 07:12

Tak zatím zadáno do Jilemnice. Co bylo použitelný jsem rozprodal za půlku a i za míň...taky si něco odvezli překupníci, natřeli to na černo a prodávají to jako starožitnosti z pravého kamene...což je ale vlastně běžný i s nezničenejma výrobkama :bandit . H.

Zamčeno