Ventilátor chladiče motoru
Moderátor: Miky_CZ
Ventilátor chladiče motoru
na stará kolena jsem se zhlédnul v disco Td5 a mám jej již nějaký čas. Měl jsem jej delší čas v servisu a teď když nastartuju stále běží elektr. ventilátor chladiče, zkrátka nespíná. Schéma el. instalace nemám, potřebuju radu co s tim. Čidlo to prý není.
Re: Ventilátor chladiče motoru
...
Naposledy upravil(a) masar dne 07 dub 2012 15:21, celkem upraveno 1 x.
Land Rover Discovery 2 Td5
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Zkus vypnout klimatizaci.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Stává se to...
Při vysoké teplotě vody, řídící jednotka zapne na pomoc k viscoventilátoru vrtule klimy a ony potom při nastartovaném motoru běží pořád a musí se vypnout diagnostikou.
Nebo nějaké čidlo atd
Při vysoké teplotě vody, řídící jednotka zapne na pomoc k viscoventilátoru vrtule klimy a ony potom při nastartovaném motoru běží pořád a musí se vypnout diagnostikou.
Nebo nějaké čidlo atd
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
-
- tel.: 0918334337
- auto: DiscoveryII
Ahoj,je to tak jak píše Jirka.Mal som ten istý problem.To prehriatie ide do pamäti a ostáva tam.Musíš na diagnostiku a vymazať chyby a malo by sa to vypnúť.
díky, prubnu to a dám vědět jak jsem dopadl
tak i přes vymazání ventilátor šlape dál, problém je že se mi před pár měsíci do auta hrabal rádoby odborník se kterým jsem na kordy a nikdo si s tím neví rady, snad elektrikář. Celá tahle anabáze začla tak, že jsem vlastně koupil auto od jistého dovozce a po čase se začal motor hřát, protože se tlačil olej do vody. Rádoby servisman dle mého dal ventilátor natvrdo, aby mě pře...cal. No stálo to jinej motor, ale vrtule se točí dál. Jinak auto teď super.
pepik
pepik