Nissan Patrol 2,8td
Moderátor: stan
Nissan Patrol 2,8td
Nissan Patrol r.v 09.1998, VIN JN1KDSY61U0302407, dovoz Německo, po technicky, eko daň zaplacená, 1 majítel, servisní knížka, najeto 94.000 Km ORIGINAL KM, technicky super stav, motor běží jako nový!
Koroze spodku karoserie a ramu.
Výbava: servo, ABS, klima, okna v elektrice, uzavěrka zádního diferenciálu.
Cena: 111.000,- kč foto na http://ffoutdoor.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
info na tel. 608255755
Koroze spodku karoserie a ramu.
Výbava: servo, ABS, klima, okna v elektrice, uzavěrka zádního diferenciálu.
Cena: 111.000,- kč foto na http://ffoutdoor.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
info na tel. 608255755
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Nissan Patrol 2,8td
Taky to dal do správné sekce.
Jinak mi připadá, že to není špatná cena. Třeba se tu najde někdo kdo psychicky nevydrží nápor údržby LR a bude nutně potřebovat Patrola. Ten se přeci vůbec nerozbíjí. A je nejlepší na světě ne?
K

Jinak mi připadá, že to není špatná cena. Třeba se tu najde někdo kdo psychicky nevydrží nápor údržby LR a bude nutně potřebovat Patrola. Ten se přeci vůbec nerozbíjí. A je nejlepší na světě ne?

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
JJ vo sekci nejde, ale máš pravdu, je to: Ostatní nabídka....

Už radši na nic...
- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
Dobrá cena a vypadá aspoň na pohled dost dobře
Muklis

Muklis

Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)
Tak krapatko hnijou, vobcas trosku rupne hlava a tu a tam se rozlouskne homokinetak, huli to a nejede ale jinak...Sláma Karel píše:Taky to dal do správné sekce.![]()
Jinak mi připadá, že to není špatná cena. Třeba se tu najde někdo kdo psychicky nevydrží nápor údržby LR a bude nutně potřebovat Patrola. Ten se přeci vůbec nerozbíjí. A je nejlepší na světě ne?![]()
![]()
K

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Náhodou na Vřesině s dlouhým GR jezdil někdo z přátel SK bratrů a celkem mu to jezdilo
! A majitel má doma dle avataru ještě lepší kočár
!

Děkuji znalci POWL za vyčerpávající komentář k nabízenému vozu, kdybych chtěl recenze na nějaký vůz rád se na Vás obrátim. Nabízím v sekci inzerce a ne diskuzní forum, proto prosím nekomentujte výdrž vozidla které jste ani neviděl. Nemám o Nissanech zvláště jiné iluze než o vozidlech Land Rover, myslím, že rozhodující je vždy stav vozidla.
Patrola jsem dovezl ze SRN od prvního majitele, vozidlo jezdilo pouze o víkendech na rekreační chatu v lesích, proto ty Km. Netahalo žádné těžké vleky ani mrtvá zvířátka. Serviska oražená vždy od Nissana. Je na něm práce na odrezení a nástřiku podvozku. Kupec v ČR zaplatil pouze zálohu a potom si koupi rozmyslel. Proto nabízím za nižší cenu na prodej.
Patrola jsem dovezl ze SRN od prvního majitele, vozidlo jezdilo pouze o víkendech na rekreační chatu v lesích, proto ty Km. Netahalo žádné těžké vleky ani mrtvá zvířátka. Serviska oražená vždy od Nissana. Je na něm práce na odrezení a nástřiku podvozku. Kupec v ČR zaplatil pouze zálohu a potom si koupi rozmyslel. Proto nabízím za nižší cenu na prodej.
Nemyslel jsem to zle, popichovani mezi znackama aut povazuju za folklor
Samozrejme kazde auto ma neco a Patrol asi nebude zas tak spatny kdyz s nim porad jezdi tolik lidi. Kdyz uz nic jineho, inzerat aspon nezapadne, ale vetsi sance na prodej bude asi tady http://offroadforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Nežli čekat na šediny, lepší je dělat kraviny