Prodám LR freelander 2.0Td nova cena 65tis
Moderátor: stan
Prodám LR freelander 2.0Td nova cena 65tis
Zdravím všechny,prodám LR Freelander 2.0Td, 72Kw, r.v. 1998, naj. 171tis, nehavarováno, el.okna, central, klimatizace, tažné zař.,original prahy LR, serviska, 2maj., jinak klasika Freelander. Vůz je velmi spolehlivy po pravidelném servisu, pred dvěma lety je udělána nova spojka, rozvody, kladky, lanovody k ruční brzdě, silenbloky, takové nějaké vzpěry v nápravách, muj mechanik Vám event. řekne víc, prostě všechno co mechanik odhalil, opraveno/vyměněno až mi řekl, že si vymýšlím zbytečnosti. Loni na podzim jsou udělány komplet brzdy a nové pneu Matador Izzarda. Vše jen základ auta, žádný povrchový tunning a leštění. Opravdu jezdí skvěle, pohon 4x4 taky a je bez investic, snad jen už výměnit olej v motoru už se blížím k servisce a po zimě doplnit klimu. FYI- tuto tuhou zimu jsem vesele startoval, jezdil a predjížděl i ztuhlé Oktavkáře. Prostě nesnáším, když v autě něco nefunguje, cenu bych si představoval kolem 65tis vzhledem k dosavadním investicím 47tis.. Pokud by byl zájem, nebo něco k doplnění informací, fotek, prohlídky/projížďky volejte nebo pište na TEL:604793013, MAIL: davidvavra@hotmail.com nebo z přímo z fora. Děkuji a těším se na slušný obchod.
Re: Prodám LR freelander 2.0Td nova cena 65tis
Zdravím. Chtěl bych se zeptat jak je to s technickou do kdy a taky ten závěs jestli je zapsán v techničáku. Jinak kvalita laku škrábance kosmetické vady viskospojka stav jestli je původní nebo měněná na fotce vypadá auto pěkně měl bych zájem jsem od Hranic na moravě.
Technicka je tusim do cervence, ale auto je na ni pripraveno i Vam ji v ramci slevy slevnim, kdyz budete jednat rychle. Zaves tam uz byl original a je zapsan do TP. Co se tyce laku tak neni zadne poskozeni ani koroze na prilozenych foto jsem ani auto nelesetil jak jsem dojel tak jsem fotil. Nemyl jsem ani motor, at vidite, ze nejsou zadne prusaky oleje, jak se to bezne dela. Stav je bez investic. Viskospojka, diferencial a podvozek je original a jsou v nem pravidelne meneny oleje. Je mozno se samozrejme svezt, to je nejlepsi. Auto ted stoji v Krnove v bazaru u servisu Muchl. Tak se muzeme domluvit treba o tomto vikendu. Jen chci jeste dodat, at jednate rychle. Mam tam zajemce, ale zatim nema celou hotovost. Opravdu auto za tu cenu stoji na Freelandera je super udrzovane a technika funguje. Po opravdu velkem servisu viz prvni clanek. Kdybych nepotreboval polykac kilometru, kvuli sluzebek tak nemenim.Jeste pro uplnost VIN:SALLNABB8WA615736.Cislo mam 604793013
Dám vám vědět večer jak jsem se rozhodl peníze nejsou problém. Zatím to nikomu neslibujte dík.
Jasne neni problem, pokouknete rozmyslete nejlepe se prijdte projet a podivat, za to nic nedate. Jsem na telefonu i mailu.
Prodano.Mozno tento inzerat zrusit.
Nazdar
ještě je Free na prodej ?
Dík
ještě je Free na prodej ?
Dík
Auto je na stránkách sauto.cz je tam i fotka cena je 77999kč tohle auto asi tak nějak v červnu stálo 89000 asi za 14 dní šlo na 65000 tak jsem tam volal bylo v Bruntálu v bazaru majitel mi řekl že mám zavolat večer tak jsem zavolal a řekl mi že je už je prodané že nebyl doma a bazarista ho mezitím prodal majitel byl s Ostravy asi za 14 dní tohle auto bylo z novu v bazaru ale ne v Bruntále ale v Opavě a už ne za 65000 ale z novu za 89000 dnes je tam pořád ale už za 77999 za nějaký čas zase třeba za 65000 já už o to nejevím zájem protože jsem koupil jiného freelandera a jsem rád že to tak dopadlo.