Moderátor: stan
Já když scháněl tak jsem na mobile na jednu narazil vůbec jsem netušil,že to existuje. Myslím,že tohle sehnat ti dá dost práce já bych hledal v německu 5ti místnou a pak sehnal sedačky a přihlásil ji jako 7mi místnou při dovozu nebude problém z toho těch 7 udělat.nikiniki píše:Sháním Disco II 7 míst, manuál, r.v. 1999 a mladší, cena do 200 000kč. (no možná i vyšší, když se mi bude líbit) Důležitý je motor, kosmetická vada nevadí. Nemusí mít žádné věci navíc, doladím si jí podle svého
Děkuji za nabídky.
Teď jsem zkusil na mobile 99-04 a v manuálu jen jeden kousek.Acon píše:Ja si práve myslím, že ich je habadej. JA mám tiež 7 miest v TP ale sedačky nemám a keď som kupoval, tak som práve narážal na samé 7 miestne so sedačkami, čo ja nechcem,
Já bych dovez z venku namontoval pásy a sedačky a pak šup na dovozovou STKnikiniki píše:no právě, to že nejsou 6 a 7 sedačka v TP, to je pak problém na technické. Prý to u nás dělá nějaká firma, nevíte o tom někdo něco? za kolik a tak?
Strejc ho má taky a v TP má napsáno 5 míst a když já chtěl těch 7 na stk napsat tak mě technik upozornil,že když to auto pak prodám tak pak můžou na dalších stk vyžadovat i ty další dvě aby byli při stk v autě.spata píše:ale sharan je typově vždy od vyrobce sedmimístný!spata