Re: MOHELNICE mopadzi&MilošII OFF ROAD DRIVING SHOW 9-11
Speciální nabídka při akci!
Podaří-li se mi opravit světla na "Berthě" (109" SIII), přivezu na sraz v sobotu ráno na vozíku také "Harlequin" - můj nekonečný projekt, diesel 109" SIII. Tady je tedy nabídka:
Do 12:00: získej Harlequina zadarmo! výměnou za přeměnu Berthy na řízení na LHD straně (s využitím součástek z Harlequina) a za opravu nějakých drobných motorových problémů a za zajištění českých SPZ.
Po 12:00: Celý Harlequin je na prodej za 50.000 Kč.
Po 13:00: Najde-li se někdo, kdo koupí motor, HT a karosérie, pak všechny malé díly půjdou také na prodej - vyber si svou část. S sebou vezměte vlastní nářadí!
Prosím napište mi email, kdybyste měli další otázky či si chtěli rezervovat některé díly. Části lze prohlédnout zde> https://picasaweb.google.com/1117963472 ... HDHarlekin" onclick="window.open(this.href);return false;
Žijeme na farmě v Podolí u Bouzova, 12 km od Mohelnice a máme 2 maringotky, které lze vytápět, kdybyste někdo potřeboval přespat.
A ještě jedna věc. Lisujeme jablečný BIO mošt do krabic. Máme v nabídce 5litrové i 10litrové balení (v krabici se sáčkem a výpustí) s pasterizovaným moštem. Ceny jsou 5 l = 160 Kč, 10 l = 290 Kč. Mošt s sebou přivezu.
Max Jensen, max@permalot.org 601384941
SIII 109 Speciální nabídka při OFF ROAD SHOW 9-11.11!
Moderátor: stan
SIII 109 Speciální nabídka při OFF ROAD SHOW 9-11.11!
SIII 109" Diesel + SIII 109" Petrol (24 Volt)