Koupím nože Mikov
Moderátor: stan
Koupím nože Mikov
Rozhodl jsem se sbírat celokovové nože Mikov a Sandrik s rytinami na střenkách, druhu co jsou na fotografii. Pokud se někomu něco podobného válí doma v šuplíku a nemá k tomu vztah, prosím nabídněte, uděláte mi radost. Velké zisky neočekávejte, to co jsem vydražil na Aukru bylo za cenu několika korun, mnohdy jsem dal více za poštu, max. v řádu pár stokorun. Cenu určuje stáří dle ražby loga, stav a počet želízek. Předmětem zájmu jsou především Mikov czechoslovakia. Mohou byt i poškozené.
Nabíky můžete do SZ nebo na email paveltulis@email.cz.
Díky za pozornost.
Nabíky můžete do SZ nebo na email paveltulis@email.cz.
Díky za pozornost.
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Re: Koupím nože Mikov
Salut, mám tady jeden kousek po dědovi, což je asi plus minus rok výroby nějaký 70. leta možná dřív to nevim. Je to pracant už od pohledu, rytina je vyhlazená častým použitím, střenky jsou už celkem zbroušený, ale nedám na něj dopustit a používám ho dodnes, jako pracovní nástroj, což si asi nezaslouží jak pozoruju, že lidi jsou schopný sbírat fakt všechno
Pokud k tomu máš vztah, nevadí Ti stupeň opotřebení, tak Ti ho věnuji i přes to, že je to památka po dědovi. Bude mu líp se válet vedle leštěnek, než abych ho ničil
Zdarma je Tvůj, jen si vyřeš nějak dopravu, teda pokud máš vůbec zájem 
edit: pak mám ještě speciální "dámský" nožík od mikovu s origo plasovým pouzdrem, ale za ten bych už asi něco chtěl, protože těch moc neni, pokud bude zájem, napiš sz

edit: pak mám ještě speciální "dámský" nožík od mikovu s origo plasovým pouzdrem, ale za ten bych už asi něco chtěl, protože těch moc neni, pokud bude zájem, napiš sz
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Mam tady jeden a na rozdil od jinych k nemu nemam vztah, takze za dopravne a libovolnou castku k tomu muze byt tvuj. Neni moc brouseny a gravirovani v celkem ok stavu. Je na nem trochu bordelu, ale pujde bez problemu vycistit.
Oběma díky za nabídky a máte SZ.
Poptávka platí stále.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ahoj Tuldo, nase dohoda plati, ale byl jsem na poste a tam se ted dejou takovy veci, ze jsem zase utekl, je to pro tebe ok i treba po svatcich, ja nejak nemam moral stat hodinovou frontu 

Samozřejmě platí co jsme si naplánovali, na nic nepospíchám a moje vánoční dárky to nejsou, neboj. Ale dík .
Jeníku DĚKUJI, nožík došel v pořadku, perfekt zabalen a musím, přiznat, že to je něco, co nemám, a je hlavně v dokonalém stavu. Platbu okamžitě odesílám, jestli budeš mít cestu přes Poličku, zvu Tě i s Kamčou na poličské pivko, nebo alespoň na kávičku. Rád Vás osobně poznám. DÍKY.
mám zájem i o jiné značky stejného vzhledu /GML, Gerlach, Tatrasmalt...../ i zničené, špinavé, polámané....
Pro někoho možná ano, já sbírám jenom celokovové s rytými střenkami. Ale dík.
-
Dobrý den, jestli je váš inzerát ještě platný, tak bych mel několik celokovových nožů Mikov na prodej - foto mohu zaslat mailem. Ivo Sedlacek.