Ahoj, mám na prodej bourané auto viz foto, kontakt na majitele 723047407 cenová představa kolem 250000,- auto má najeto cca 90000km- plná servisní historie - 1majitel čr , na autě sada origo kol, není na foto, motor vrčí, chladiče ok, airbag řidiče / spolujezdce ok
případní zájemci volejte prosím majitele !!!! poze mě požádal o pomoc s vložením inzerátu díky
Range Rover Sport TDV8 2008 Bouračka-PRODÁNO SMAZAT PROSÍM
Moderátor: stan
Range Rover Sport TDV8 2008 Bouračka-PRODÁNO SMAZAT PROSÍM
Naposledy upravil(a) medmike dne 02 úno 2013 16:03, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Range Rover Sport TDV8 2008 Bouračka
Vždyť na tom autě nic nezbylo. 100tis bych za něj dal.
Ale popravdě věřím, že se za těch 250 s nějakou malou slevou prodá. Lidi jsou blázni co dokáží zaplatit, hlavně Poláci a Litevci.
K
Ale popravdě věřím, že se za těch 250 s nějakou malou slevou prodá. Lidi jsou blázni co dokáží zaplatit, hlavně Poláci a Litevci.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
neni to tak silene-uz to ma odstrojene. Je to solidni clovek a urcite je s nim rec-mu cinkni a zajet se na to podivat-ma to v Jesenici u PrahySláma Karel píše:Vždyť na tom autě nic nezbylo. 100tis bych za něj dal.
K
Mej se
- Sláma Karel
Ok zavolám mu a stavím se tam, když to mám takový kousek. Alespoň to okouknu a budu tu k tomu moct něco napsat. K 

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Sláma Karel
Tak jsem tam včera byl.
Pokud budete mít někdo o to auto zájem, tak majitel je opravdu velmi příjemný a sympatický člověk, takže se nemusíte bát. Není to žádný arogantní bazarník, ale majitel auta a to je značná výhoda. A ještě navíc je to věrný majitel RR. Hned si koupil nového a ještě hezčího. Teď má krásného bílého v bílé kůži. Pěkně jsem si poslintal.
Teď k tomu autu.
Zjevně bylo před nehodou v dobrém stavu. Dokonce je tam prý před 2tis km dávané nové turbo.
Bohužel pro mě na něm nezbylo vlastně skoro vůbec nic zajímavého. Jediné co zbylo jsou pravé přední dveře, agregáty (pro mě to není bohužel ani 2,7tdv6 což je prodejní trhák), interiér s vystřelenými sedačkovými a stropními airbagy, zrcátka, okna a zadní náprava. Jo a ještě pravé zadní světlo. Kola jsou na tom sice jiná, ale mají většinou odřené hrany od obrubníků.
Jinak je bohužel nabourané nebo odřené snad úplně všechno.
O tom že to po odstrojení nevypadá tak zle bych si já myslel něco jiného.
Co vidím jako hlavní problém je to že je zohýbaný i nosný rám vepředu. Levý podběh a přední příčka jsou také KO. Pravý podběh by šel vrátit zpátky. Vzadu je ta levá strana také celá vražená dovnitř. Řízení je také KO. Na střeše je z boku vlnka, ale to mi připadá, že by ani nemuselo být z té bouračky.
Takže díly potřebné na opravu jsou minimálně: (když by někdo ten rám srovnal)
předek:
přední příčka
chladičová stěna
všechny chladiče
přední světla
maska
přední nárazník s výztuhou
sahara a spousta plastů dopředu
řízení
kapota
jak jsou na tom ramena jsem ani nekoukal
levý bok:
blatník
přední dveře
zadní dveře
lz čtvrtka auta
pravý bok:
tam jsou jenom škráblé zadní dveře na opravu
a blatníku jsem si nevšiml, ale myslím, že je zmáčklý od dveří když se otvírali
zadek:
zadní nárazník
lz světlo
zadní dveře s oknem
Toť je to co jsem při zběžném obhlédnutí zjistil.
Auto prý jde nastartovat a zvedá se i na měchách, ale to jsem ani nezkoušel. Vzhledem k tomu, že bylo jasné, že moje cena, kterou by se mi za to vyplatilo dát, je úplně jinde.
Závěrem řeknu že je toho auta škoda. Podle mě skončí někde v Polsku nebo v Litvě na nějaké levárny.
K
Pokud budete mít někdo o to auto zájem, tak majitel je opravdu velmi příjemný a sympatický člověk, takže se nemusíte bát. Není to žádný arogantní bazarník, ale majitel auta a to je značná výhoda. A ještě navíc je to věrný majitel RR. Hned si koupil nového a ještě hezčího. Teď má krásného bílého v bílé kůži. Pěkně jsem si poslintal.

Teď k tomu autu.
Zjevně bylo před nehodou v dobrém stavu. Dokonce je tam prý před 2tis km dávané nové turbo.
Bohužel pro mě na něm nezbylo vlastně skoro vůbec nic zajímavého. Jediné co zbylo jsou pravé přední dveře, agregáty (pro mě to není bohužel ani 2,7tdv6 což je prodejní trhák), interiér s vystřelenými sedačkovými a stropními airbagy, zrcátka, okna a zadní náprava. Jo a ještě pravé zadní světlo. Kola jsou na tom sice jiná, ale mají většinou odřené hrany od obrubníků.
Jinak je bohužel nabourané nebo odřené snad úplně všechno.
O tom že to po odstrojení nevypadá tak zle bych si já myslel něco jiného.
Co vidím jako hlavní problém je to že je zohýbaný i nosný rám vepředu. Levý podběh a přední příčka jsou také KO. Pravý podběh by šel vrátit zpátky. Vzadu je ta levá strana také celá vražená dovnitř. Řízení je také KO. Na střeše je z boku vlnka, ale to mi připadá, že by ani nemuselo být z té bouračky.
Takže díly potřebné na opravu jsou minimálně: (když by někdo ten rám srovnal)
předek:
přední příčka
chladičová stěna
všechny chladiče
přední světla
maska
přední nárazník s výztuhou
sahara a spousta plastů dopředu
řízení
kapota
jak jsou na tom ramena jsem ani nekoukal
levý bok:
blatník
přední dveře
zadní dveře
lz čtvrtka auta
pravý bok:
tam jsou jenom škráblé zadní dveře na opravu
a blatníku jsem si nevšiml, ale myslím, že je zmáčklý od dveří když se otvírali
zadek:
zadní nárazník
lz světlo
zadní dveře s oknem
Toť je to co jsem při zběžném obhlédnutí zjistil.
Auto prý jde nastartovat a zvedá se i na měchách, ale to jsem ani nezkoušel. Vzhledem k tomu, že bylo jasné, že moje cena, kterou by se mi za to vyplatilo dát, je úplně jinde.
Závěrem řeknu že je toho auta škoda. Podle mě skončí někde v Polsku nebo v Litvě na nějaké levárny.

K

28 let praxe
28 let praxe
Tak prodáno a zůstal v ČR 
prosím o smazání inzerátu díky

prosím o smazání inzerátu díky