Pro nekoho to je asi studentskej dotaz, ale hledal jsem hledal, ale nenasel odpoved.
patral jsem proc se mi nefunguje vyhrivani zadniho skla a zjistil jsem, ze se mi sloupla ta mala vrstvicka toho vodiveho laku, co je v miste pod konektory. (Konektory uz byly odlepene.)
Jak se to da opravit? Existuje neco, cim to mohu opravit? Nasel jsem nejaky lak na plosne spoje, ale co pak pouzit, abych prilepil ty konektory?
Ma s tim nekdo zkusenost?
Diky
Sloupnuta cast na konektory vyhrivani zadniho skla
Moderátor: Acon
Sloupnuta cast na konektory vyhrivani zadniho skla
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Sloupnuta cast na konektory vyhrivani zadniho skla
Lak na plošné spoje to neudrží. A pokud je ulomenej konektor od skla, tak to podle mě není opravitelné.
Co existuje a funguje, je lak na opravu přeškrábnutých vyhřívacích spojů na skle - musí na to být určen, obyčejnej vodivej lak normálně přehoří a nefunguje. Ale je to lak a né lepidlo, takže ten konektor to podle mě neudrží a hlavně to pořádně nezaschne. Originál je to na tom skle zapečené.
Co existuje a funguje, je lak na opravu přeškrábnutých vyhřívacích spojů na skle - musí na to být určen, obyčejnej vodivej lak normálně přehoří a nefunguje. Ale je to lak a né lepidlo, takže ten konektor to podle mě neudrží a hlavně to pořádně nezaschne. Originál je to na tom skle zapečené.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Re: Sloupnuta cast na konektory vyhrivani zadniho skla
Na ulomené koncovky na vyhřívání skla se na to prodává v autopotřebách spešl lepidlo s obsahem stříbra. Kdysi jsem tím s úspěchem přilepil odpadlé koncovky na eRku.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.