Land Rover Discovery I. 300tdi Krasavec orig. 115tis. km
Moderátor: stan
Land Rover Discovery I. 300tdi Krasavec orig. 115tis. km
Discovery 300 tdi 113ps, rv. 1995, originál najeto 115 tis. km.2x šíbr, 4x el. okna, servo, 1x airbag. Dovoz SRN, po prvním majiteli ročník 1933, v zimě a v terénu nikdy nejetý. Motor startuje dřív než otočíte klíčkem, přede pěkně měkce jako kotě. Převodovka s uzávěrou dif., nikdy ji majitel nepoužil. Karoserie bez škrábanců a boulí, pouze počáteční oxidace u spodního pantu 5tých dveří. Lemy dveří bez poškození. Interier čisťounký, sedadla netknutá s origo nepromok. potahy Discovery, orig gumové koberečky. Původní stav bez kutilských zásahů. Pneu 50%. Účty za poslední 2roky za 1800 eur. Nová spojka, brzdové obložení, řemeny a napín. kladky, oleje, filtry. Motor v původ stavu- nemytý. Momentálně na TP SRN. Případné ČR doklady s novou STK vyhotovým za 1 den. Ujel jsem s ním 500km z Německa Rychlost - dálnice 120- 130km/h spotřeba 9l na 100km. rozkulí to i na 160km/hod. Při brždění nikam netáhne, nic neklepe a nedrnčí, vše je pevné bez nadměrných vůlí. Nesvítí žádná závada. Možná bude třeba převážit kola při 120km mírně vybruje volant. Rám a podvozek mírně ojíněný rzí viz fota nikde žádné díry. V roce 2012 prošlo německou tech. prohlídkou. Dle TP SRN plní Euro1 Ekopoplatek 5tis kč( není součástí ceny). Cena 129.900,-kč nebo 5.000,- eur. cena včetně čistopisu TP a nové STK. Osobní prohlídka v K.Varech se vyplatí. tel 608255755 Vice foto na : http://ffoutdoor.rajce.idnes.cz/Discovery/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Land Rover Discovery I. 300tdi Krasavec orig. 115tis. km
Hezká , jen ta nová spojka je divná, moje má najeto 290 tisíc a zatím se tváří v pohodě, dělaná nebyla
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Taky jsem se na to majitele ptal a prý bylo slyšet ložisko tak pán nechal udělal komplet spojku. Nic neobvyklého.
- Alone
- tel.: 602442217
- auto: Discovery III
podle fotek neuvěřitelně pěkný
4 kolky: Bývalky: LR DI, LR DII, Volvo XC70, Volvo XC90, Suzuki Ignis 4x4, Suzuki Wagon 4x4 a teď LR DIII
Motorky: Bývalky: Triumph Thunderbird 1600, MOTO GUZZI Californie, Gilera GP800, Piagio MPIII 500, Yamaha Tmax a teď BMW1200RT
mg.c3@seznam.cz
Motorky: Bývalky: Triumph Thunderbird 1600, MOTO GUZZI Californie, Gilera GP800, Piagio MPIII 500, Yamaha Tmax a teď BMW1200RT
mg.c3@seznam.cz
Na tom není nic divného - LRdava píše:Hezká , jen ta nová spojka je divná, moje má najeto 290 tisíc a zatím se tváří v pohodě, dělaná nebyla

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !