Sjíždění pneu na zadní nápravě...

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
zip74
tel.: 736218005
auto: škoda

Sjíždění pneu na zadní nápravě...

#1 Příspěvek od zip74 » 08 čer 2013 09:47

Zdar přátelé,
tak už jsem zde s novou otázkou do fora.
Může mi prosím někdo poradit s problémem sjíždění zadních kol, než začnu vyhazovat peníze a možná zbytečně?
Na mém Free jsem nechal vyměnit všechny silenbloky na zadní nápravě, koupil jsem repas visco od LITEP a také nové pneu.
Po ujetí cca 8-tisíc kilometrů jsem zpozoroval na obou zadních kolech mírně sjeté vnitřní i vnější kraje pneu.
Nevíte prosím čím by to ještě mohlo být? Jo než jsem přezul na nové gumy, ještě jsem nechal dělat geometrii, ale to je snad samozřejmé...
Je možné že se repase té visco nepovedla????
Za vyjádřené názory předem děkuji.
S pozdravem hezkého dne Petr Zita. :Sorry:

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

Re: Sjíždění pneu na zadní nápravě...

#2 Příspěvek od eliott » 08 čer 2013 12:19

Sjíždění zadních gum je do jisté míry vlastnost plynoucí z konstrukčního řešení pohonu 4x4. ''Tuhost'' viskospojky ovlivňuje i míru sjíždění. Vzhledem k tomu, že každý z místních distributorů repasovaných viscospojek má jiného dodavatele, může být tuhost jiná z jednotlivých eshopů. Vzhledem k praktickým zkušenostem z vlastního servisu jsme zadali našemu dodavateli požadavek na ''měkčí'' provedení, aby se snížilo namáhání hnacího traktu.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Odpovědět