K: Selenoid-elektromag. ventil na ARB kompresor na uzávěru
Moderátor: stan
K: Selenoid-elektromag. ventil na ARB kompresor na uzávěru
Ahoj všem,
sháním elektromagnetický ventil na ARB kompresor (RDCKA air compressor) - viz. obrázek.
Nejlépe použitý. Uvítám, když bude rovnou i s tím šroubením do kompresoru a šroubením s rychlospojkou na hadici, jako to je v originále namontované.
Beru i jakýkoli jiný elektroventil, který splní stejnou funkci nebo i tip, kde takový sehnat.
Díky moc.
Benja
723 952 733
sháním elektromagnetický ventil na ARB kompresor (RDCKA air compressor) - viz. obrázek.
Nejlépe použitý. Uvítám, když bude rovnou i s tím šroubením do kompresoru a šroubením s rychlospojkou na hadici, jako to je v originále namontované.
Beru i jakýkoli jiný elektroventil, který splní stejnou funkci nebo i tip, kde takový sehnat.
Díky moc.
Benja
723 952 733
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Re: K: Selenoid-elektromag. ventil na ARB kompresor na uzávě
Ještě jsem zapomněl - mám to zatím v současnosti pro vzduchovou houkačku (mám jen zadní špéru), takže by stačil myslím i nějaký jednocestný elektroventil se stejným "průtokem" vzduchu...díky za rady či nabídky...
Benja
Benja
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Kanec
- tel.: 732323452
- auto: LR Disco 300Tdi
Ja jsem to objednával u téhle firmy. s objednacím číslem SCG356A003VMS jen jim napsat že k tomu potřebuješ 12V cívku. http://www.oemautomatic.cz/Products/Tla ... 10586.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky moc,Kanec píše:Ja jsem to objednával u téhle firmy. s objednacím číslem SCG356A003VMS jen jim napsat že k tomu potřebuješ 12V cívku. http://www.oemautomatic.cz/Products/Tla ... 10586.html" onclick="window.open(this.href);return false;
včera jsem poptal a dnes mi přišlo:
SCG356A003VMS/12V DC
Cena: 1430 kč/ks
Dostupnost: 8 týdnů od objednávky
Takže hledám a sháním dál...
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Koukni k Ashcroftům - mají to k těm svým uzávěrkám a prodávají i samostatně.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Kanec
- tel.: 732323452
- auto: LR Disco 300Tdi
Tak to se to docela změnilo já když to kupoval tak to vyšlo na 500,- a měli to skladem.Benjamin píše:Díky moc,Kanec píše:Ja jsem to objednával u téhle firmy. s objednacím číslem SCG356A003VMS jen jim napsat že k tomu potřebuješ 12V cívku. http://www.oemautomatic.cz/Products/Tla ... 10586.html" onclick="window.open(this.href);return false;
včera jsem poptal a dnes mi přišlo:
SCG356A003VMS/12V DC
Cena: 1430 kč/ks
Dostupnost: 8 týdnů od objednávky
Takže hledám a sháním dál...
Budeš dávat v budoucnu i předek?Benjamin píše:Ještě jsem zapomněl - mám to zatím v současnosti pro vzduchovou houkačku (mám jen zadní špéru), takže by stačil myslím i nějaký jednocestný elektroventil se stejným "průtokem" vzduchu...díky za rady či nabídky...
Benja
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Zkus přímo dajbycha. http://www.dajbych.cz/prislusenstvi/uzaverky-arb" onclick="window.open(this.href);return false; má hodně dílů skladem.Benjamin píše:Ahoj všem,
Díky moc.
Benja
723 952 733
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Sehnáno už před delší dobou a děkuji Honzovi Tůmovi. Může jít do archívu...
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz