nefuguje tachometer a smerovky
-
- auto: defender 110 td5
nefuguje tachometer a smerovky
zacalo to tym ze mi prestala fungovat predna smerovka,pokusil som sa vymenit ziarovku- odvtedy uz nefunguju vsetky 4 smerovky, navyse nejde ani tachometer. ked zapnem "vystrazne svetla" tak blikaju 3 okrem tej jednej s ktorou bol problem na zaciatku. som v zahranici a nemam tu nikoho kto by mi na to pozrel -diky vopred vsetkym za radu. L.R. TD5 r.v. 2000
Re: nefuguje tachometer a smerovky
... poistky ?
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
skusal som uz vcera poistku c.7. "warnblinkanlage,innenbeleuchtung,radio-casettendeck" -mam zo sebou iba malu prirucku v nemcine...-nemecky nerozumiem- a nepomohlo. ktoru by som mal skusit? ci vsetky zaradom?DanoDEF píše:... poistky ?
... ano pekne vyskusaj vsetky zaradom jak pri riadiacej pake tak pod sedadlom spolujazdca.
Ak ti vystrazne smerovky nejdu vsetky tak mas pravdepodobne v tej vetve chybu alebo zlu ziarovku.
Ak ti vystrazne smerovky nejdu vsetky tak mas pravdepodobne v tej vetve chybu alebo zlu ziarovku.
-
[quote="DanoDEF"]... ano pekne vyskusaj vsetky zaradom jak pri riadiacej pake tak pod sedadlom spolujazdca.
Ak ti vystrazne smerovky nejdu vsetky tak mas pravdepodobne v tej vetve chybu alebo zlu ziarovku.[/ diky moc! prekladam tu nemecku knizku... zajtra to cele prejdem.
Ak ti vystrazne smerovky nejdu vsetky tak mas pravdepodobne v tej vetve chybu alebo zlu ziarovku.[/ diky moc! prekladam tu nemecku knizku... zajtra to cele prejdem.
... nemusis prekladat knizku. Zakladna kontrola skontrolovat vsetky poistky.