Střešní stan Discovery 3
Moderátor: stan
- Martin_Černý
- tel.: 728013652
- auto: D2,P38,DEF a tak
- Kontaktovat uživatele:
Střešní stan Discovery 3
Našel jsem na Sbazaru:
http://www.sbazar.cz/alca.postrach/deta ... k-na-spani
http://www.sbazar.cz/alca.postrach/deta ... k-na-spani
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Střešní stan Discovery 3
podle tej posledni fotky bych rekl ze to neni klasickej stan,ale ze to je zvedaci strecha
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
To je hustý, to jsem ještě nikdy neviděl
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Já mám podezření, že je to celé přidané na střechu a průlez je "jen" původním střešním oknem 

Na mobile bolo taketo ale komplet auto na predaj asi pred rokom .Sláma Karel píše:To je hustý, to jsem ještě nikdy neviděl![]()
K
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Kolbaba?
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Na Kolbabu je to trošku málo ohořelé.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Na bazoši to bylo už minulej rok.
Prodávala to nějakáAlena Postrachová
Prodávala to nějakáAlena Postrachová
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Je to ale moc pekny, novy to muselo stat strasnej balik.Ja takhle zvedaci strechu mam a je to asi tisickrat lepsi nez stresni stan.
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
taky mě to nedalo ,mám to kousek od baráku a dnes jsem jel kolem tak múžu podat nějaký info
především nejde o klasický střešní stan ala COLUMBUS, jde především o zvedací střechu primárně dodělanou asi
pro pohodlné spaní v autě .Bylo to koupený jako kompletní bouraná kastle na díly a tohle z ní zbylo .
Tlumiče choděj pěkně , fixace střechy tam je pomocí silových pružin a táhel + manuelní přezky vše ovládané z prostoru.
Vnitřní prostor je celej otevřenej bez příček , je to vlastně celá ta rovná část sřechy. Prej tam chybí jen nějaká OSB deska , to jsem nepochopil
protože na spaní tam není žádná aretace ty desky a bylo by to max pro malý děti.
Nepromokavá látka je k tomu přidělaná na cvoky na hoře + sucháče dole jsem viděl jen sucháče.
Ty vnitřní bausety jsou z nějaký šedý pryskiřice ala šedivá kůže spasování celkem jde (no Westvalie T4 ze vnitř to není)
Těsnění střechy vypadá velmi dobře a ze předu je ještě přidaná guma jako větrolam .
Celý to je vysoký asi jako s podélníkama , tak ani na technický by s tím nemusel být problém .
především nejde o klasický střešní stan ala COLUMBUS, jde především o zvedací střechu primárně dodělanou asi
pro pohodlné spaní v autě .Bylo to koupený jako kompletní bouraná kastle na díly a tohle z ní zbylo .
Tlumiče choděj pěkně , fixace střechy tam je pomocí silových pružin a táhel + manuelní přezky vše ovládané z prostoru.
Vnitřní prostor je celej otevřenej bez příček , je to vlastně celá ta rovná část sřechy. Prej tam chybí jen nějaká OSB deska , to jsem nepochopil
protože na spaní tam není žádná aretace ty desky a bylo by to max pro malý děti.
Nepromokavá látka je k tomu přidělaná na cvoky na hoře + sucháče dole jsem viděl jen sucháče.
Ty vnitřní bausety jsou z nějaký šedý pryskiřice ala šedivá kůže spasování celkem jde (no Westvalie T4 ze vnitř to není)
Těsnění střechy vypadá velmi dobře a ze předu je ještě přidaná guma jako větrolam .
Celý to je vysoký asi jako s podélníkama , tak ani na technický by s tím nemusel být problém .
ja bych to tam koupil ihned, je to za pakatel, stejne uz ty D3 nemaj moc vysokou cenu, tak bych kuchnul strechu, je to vyborna vec.
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
já to kupovat nebudu ještě furt ta moje D3 za pakatel pro mě není ,ale pro zájemce jedna rada
myslím že ho na místě stlačíte tak na 12-13,
jinak Stavros by mohl dát fotku ty jeho střechy pro inspiraci
myslím že ho na místě stlačíte tak na 12-13,
jinak Stavros by mohl dát fotku ty jeho střechy pro inspiraci
Ja to mam na VW California, Westfalia, chtel jsem rict, ze to funguje na tech autech mnohem lip nez stresni stan.
To nandani ty strechy na auto to auto cenu neztraci, ale naopak se tim ta cena navysi, hlavne je to uplne perfektni kombinace, pro ty, co chteji obcas cestovat.
To nandani ty strechy na auto to auto cenu neztraci, ale naopak se tim ta cena navysi, hlavne je to uplne perfektni kombinace, pro ty, co chteji obcas cestovat.
Obecně souhlasím se Stavrošem, na Westfalii je to prima věc. Nicméně u té D3 to nadšení tedy nesdílím, jelikož to nějak pozbývá ten smysl jako ve VW s Westfalií. Ve VW to má výhodu, že se v tom může pohodlně stát a ještě i dobře vyspat. V té D3 je to moc malé na pohodlné vyspání a postavit se v tom také nemůžeš - pouze v případě spaní v autě získáš víc prostoru na výšku třeba na převlékání, no to je celé...já bych tedy asi preferoval v případě D3 teda slušný stan než inzerovanou střechu...je pravda, že jsem ji na vlastní oči neviděl a třeba bych změnil názor, kdyby se jevila dostatečně velká na spaní. Ale to dle toho co říká Petr není...Jinak ale třeba Defa se zvedací střechou, to se mi líbí velice...ale musí to mít nějaká smysl - buď že tam mám kuchyňku nebo jiný životní prostor, kde je fajn se postavit nebo se v tom dá spát a nemusím nic přerovnávat v autě apod..
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz