Jednonápravový OFFROADový přívěs i za LR

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Hubert
tel.: 724878985
auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
Kontaktovat uživatele:

Jednonápravový OFFROADový přívěs i za LR

#1 Příspěvek od Hubert » 27 úno 2014 21:07

Offroadový přívěs o celkové hmotnosti 1.800kg s užitečnou hmotností cca. 1.300kg.

Přívěs je jednonápravový s blatníky v ložné ploše přívěsu. Rám přívěsu je vyroben z „U“ profilů, na které navazuje tažné oje ve tvaru „V“. Podlaha přívěsu je z vodovzdorné překližky o tloušťce 18mm s protismykovou úpravou. Nájezdová brzda je umístěna na tažné oji. Náprava je kliková odpružená gumovými silentbloky. Brzdy jsou mechanické, bubnové s couvací automatikou. Ruční brzda působí na obě kola.

Bočnice jsou odnímatelné hliníkové povrchově upravené eloxováním. Sloupky jsou snadno odnímatelné, takže po jejich odejmutí a odejmutí bočnic vznikne pouze plato přívěsu. V podlaze přívěsu jsou umístěny čtyři kotevní oka s pevností v tahu 800kg a v obvodovém profilu plata jsou umístěny čtyři kotevní oka s pevností v tahu 2.000kg. Přívěs je vybaven dvěma uzamykatelnými kovovými schránami na nářadí. Zadní sdružené svítilny jsou kryty mřížkou. Poziční osvětlení je LED diodové.

Celý přívěs je povrchově upraven žárovým pozinkováním, které tvoří maximální antikorozní ochranu.

Základní technické údaje:

Rozměry ložné plochy: 2.200 x 1.800mm
Výška bočnic: 400mm
Rozměr pneumatik: 33 x 10,5 x R15 (BF Goodrich KM2)
Spojovací zařízení: kloub pro ISO 50 pro kouli, popř. oko Ø 40mm
Celková hmotnost přívěsu: 1.800kg
Užitečná hmotnost přívěsu: 1.300kg
Šířka ložné plochy mezi podběhy: 1.030mm

Cena bez DPH: 67 000 Kč s DPH (21.0 %) 81 070 Kč

Neprodávám já, ale kamarád. Kontakt na kamaráda: Roman 602 411 022

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.

Zamčeno