Prodám:
1) hydr. zvedák na moto - velmi málo používaný (moto jsem už v loni prodal) = 2500,- Kč - pryč
2) rýč skládací vč. obalu - nepoužitý = 200,- Kč - pryč
3) nivelační klíny Thule pro karavan do 5 tun vč. obalu = velmi málo používané = 450,- Kč - pryč
4) camping skládací podložka pod markýzu 250 x 300 cm vč. obalu = použitá snad 1x = 500,- Kč - pryč
5) dva staré skládací campingové funkční omlácené stolky - foto v příp. zájmu dodám
6) 2 x málo nošené kožené hladké černé motorkářské kalhoty - rozměry a foto v případě zájmu dodám
Ostatní viz. foto.
Tel.: 723 952 733
Nejlépe k vyzvednutí v Ústí nad Orlicí.
Různým nabídkám či výměnám za šikovnosti na LR, off a cestování apod. se nebráním.
P: hydr. zvedák/stojan na motorku + skládací rýč + další...
Moderátor: stan
P: hydr. zvedák/stojan na motorku + skládací rýč + další...
Naposledy upravil(a) Benjamin dne 26 bře 2014 08:50, celkem upraveno 2 x.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: P: hydr. zvedák/stojan na motorku + skládací rýč + další
Klíny a stolky mě zajímají. Pošli foto.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ahoj Tome,
klíny a rýč jsou po SZ pryč.
Stolky zítra vyfotím - jeden je plastový s kovovýma nohama do "X" a druhý je originál od Skifu v dobrém stavu.
Benja
klíny a rýč jsou po SZ pryč.
Stolky zítra vyfotím - jeden je plastový s kovovýma nohama do "X" a druhý je originál od Skifu v dobrém stavu.
Benja
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Posílám foto stolků - jen jsem koukal na ceny nových a už se mi tyto ani nechce prodávat (esi vono to pro mě neni zbytečně nóbl mít novej stolek), ale třeba mne někdo přesvědčí - určitě mi všichni budou chtít ruce utrhat
Velký bílý stolek:
deska 80 x 60 cm
výška 69 cm
Malý stolek originál ruský ze Skif M1:
deska 70 x 50 cm
výška 53 cm
Nohy konstrukce do "X" skládací odnímatelné.

Velký bílý stolek:
deska 80 x 60 cm
výška 69 cm
Malý stolek originál ruský ze Skif M1:
deska 70 x 50 cm
výška 53 cm
Nohy konstrukce do "X" skládací odnímatelné.
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz