Čistění auta
Moderátor: Miky_CZ
Čistění auta
Čau. Mám u baráku lípu nebo co je to za strom a momentálně prostě z něho padají nějaký sr***y a ani za boha to nejde umýt v myčce a ručně je to těžký sundat. Je to jak kdyby taková ulepená slída smísená s luxus bordelem co z toho ještě padá + prach. Nervy trilion z toho.
Neznáte dobrý přípravek nebo trik na tohle?
Odpověď parkuj jinde se nepočítá, kdyby to šlo tak to dělám.
Neznáte dobrý přípravek nebo trik na tohle?
Odpověď parkuj jinde se nepočítá, kdyby to šlo tak to dělám.
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Re: Čistění auta
Jestli je to nějaká smůla, tak zkus líh nebo SONAX Odstraňovač pryskyřice. Zaparkoval jsem pod borovicí a za dva dny auto k nepoznání. 

Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Starý dobrý český AUTOBALSAM super leštěnka rozpustí pryskyřice, asfalt a další.
http://www.velvana.cz/autocleaner-autobalsam/produkt/
http://www.velvana.cz/autocleaner-autobalsam/produkt/
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Vzal bych na auto technickej benzín, a na strom osmičku vrták a napustit total hebicidem.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Co todle
: https://www.youtube.com/watch?v=v4fGHqqKJg8 přípravek 21. století - doporučuje to Horst a to už je něco
Já to teda nepoužívám,ale taky neparkuju pod stromem .....
Tady je taky něco na auto .... http://www.e-cs.cz/

Já to teda nepoužívám,ale taky neparkuju pod stromem .....

Tady je taky něco na auto .... http://www.e-cs.cz/
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Sorry za pleveleni, ale za tvoji druhou cast rady bych si byt tebou nafackoval.mr-tomas píše:Vzal bych na auto technickej benzín, a na strom osmičku vrták a napustit total hebicidem.
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993
Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)
Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)
Já tiše doufám, že to bylo myšleno ze srandy...Krasty píše:Sorry za pleveleni, ale za tvoji druhou cast rady bych si byt tebou nafackoval.mr-tomas píše:Vzal bych na auto technickej benzín, a na strom osmičku vrták a napustit total hebicidem.
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
poslední dva příspěvky jsou ukázkový rozdíl mezi pesimistou a optimistou 

Taky parkuji pod lipou...
Mycka nepomaha, ale kdyz maji wapku s horkou vodou a samponem. Jinak nez redidlo tak jdi do kvalitniho samponu. Benzin a dalsi veci celkem rady nechavaji fleky na plastech. Me se osvedcilo auto ocistit, osetrit Gtechniq C2 a pak se to meje celkem dobre. Klasicke vosky nejsou odolne. syntetika si s tim umi poradit celkem dobre.
A strom muzes vyresit i medenyma hrebikama. Jak je do stromu nabouchas dokola tak lepsi nez herbicid
Mycka nepomaha, ale kdyz maji wapku s horkou vodou a samponem. Jinak nez redidlo tak jdi do kvalitniho samponu. Benzin a dalsi veci celkem rady nechavaji fleky na plastech. Me se osvedcilo auto ocistit, osetrit Gtechniq C2 a pak se to meje celkem dobre. Klasicke vosky nejsou odolne. syntetika si s tim umi poradit celkem dobre.
A strom muzes vyresit i medenyma hrebikama. Jak je do stromu nabouchas dokola tak lepsi nez herbicid

No myslel jsem to vážně.
Sice mám přírodu rád, ale kdo nevyděl jakej je z těhle stromů bordel, tak to nepochopí, co to je, každej den pod tím muset stát.

- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
prý se to jmenuje Hanušovo mýdlo , kterým to pouští.
Jinam kdysi dávno jsem měl Dacii a parkoval pod lípou a tak jí lípa zašpinila , že to nešlo ničím , tak jsem zajel tenkrat do práce,ČSAD odpolko s modrou Dacii a za par hodin odjížděl s hnědou Dacii a novym lakem.
Jinam kdysi dávno jsem měl Dacii a parkoval pod lípou a tak jí lípa zašpinila , že to nešlo ničím , tak jsem zajel tenkrat do práce,ČSAD odpolko s modrou Dacii a za par hodin odjížděl s hnědou Dacii a novym lakem.
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Jasně, padá z toho bordel, z některých klidně i listí do okapů a okapniček, kolikrát je kolem nich všelijakýhmyz a vlastně je jich všude spousta, tak jaká škoda když se kvůli mému autu oddělá tenhle jeden dva, né! Maj si sakra růst v lese a nemotat se kam nemaj!
Sorry ale s takovým názorem fakt nesouhlasím.

Sorry ale s takovým názorem fakt nesouhlasím.

Tak rad bych byl optimista a veril, ze to je jen skadleni, ale osobne jsem tohoto byl svedkem jak jednomu volovi vadily 4 krasne lipy (pres 150 let) a navrtal je a nalil do nich naftu. Stale se ceka, zda to prezijou. Takze pokud existuje jeden magor, tak jich existuje urcite vice. Ale snad by to neudelal nikdo z nas, co vlastni LR.
sorry za pleveleni....
sorry za pleveleni....
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
jasně že je to vrchol kreténismu tohle stromu udělat. Otrávit ho jak nějakej plevel bo co... Protože já sem tady přece ten frajer woe a já tady chci parkovat svou káru a ty strome tady překážíš...
No je to fakt primitivní navrhovat takový řešení i ze srandy

No je to fakt primitivní navrhovat takový řešení i ze srandy

- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Fakt ten autobalsam je nejlepší, benzin odmašťuje, autobalsam vyčístí a zároveň nakonzervuje.
Nemám rád ekoteroristy
a sranda musí být kdyby na chleba nebylo 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Samozřejmě nikdo asi nebude likvidovat 150 letou lípu, nebo památkově chráněný strom a taky hodně záleží kde se ten strom nachází, ale zase není třeba z toho dělat takovou hysterii. 

- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Hele vy si z toho tady děláte všichni srandu,ale tohle je opravdu závažný téma. S něčím podobným bojuju už roky. Máme v práci slévárnu litiny a to by jeden neřekl co to dělá s lakem! Mám v plánu navrtat komín a napustit ho dynamitem. Jenže nějak nemůžu sehnat ten dynamit,takže jestli někdo náhodou máte zbytečný 2-3 patrony byl bych rád.
Lidi neblbněte....to je snad jasný že jde o fór
. Ježkovi oči a nebo že by ne!?! 
Lidi neblbněte....to je snad jasný že jde o fór

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Ekoteroristy taky nemusím, ale denně slyším přesně tyhle a ještě i hloupější důvody proč je ten strom třeba pokácet a fakt mi taková legrace nesedí 
Já obejdu auto jednou za rok leštěnkou se želvou a pak mi ten sajrat jde docela dobře dolů.
Ale ani jedno z aut nemám jako leštěnku, to je taky fakt

Já obejdu auto jednou za rok leštěnkou se želvou a pak mi ten sajrat jde docela dobře dolů.
Ale ani jedno z aut nemám jako leštěnku, to je taky fakt

Já si teďka před pár dny koupil věci z Lídlu, že měli akci. A můžu řict, žej e to všechno na ho**o...
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jaký je váš názor na různé přípravky třeba nano pěna