Zdar.. ja mam prvnich 10 000km a rok 2007 , 2.4 Puma.... Co jsem za celou dobu delal, bylo uvolnene okno v drzaku co beha nahoru a dolu / jeden sroubek 3min prace/ a uprava / oprava/ drzaku zadnich zasterek... Neda se to rict ani jako poruchy, bezna udrzba rekl bych

Topeni super !!, zatekani super !!! vice u spolujezdce, tak ze pohoda, protoze jezdim porad sam

hluk : po montazi pridavneho basaku super !! na 6ku to upaluje jako drak a je v tom stejne kravalu asi jako v Tranzitu

olej to nezere, obcas se pohupuji otacky za studena a nebo je dira v plynu ale dle kolegu tady je to naprosto normalni.... Trochu mam obavy z te spojky, moje auto uz ma 3 spojku, ale jezdilo jen v Oslo, tak ze se nedivim.... Kdyz se ohreje, pak je citit pri prerazeni ten raz a kovovy zvuk, coz jak jsem vycetl predznacuje konec zivota te lamely... Ale uz jsem nasel v Anglii motorsport na spojky, kde se to da vyresit jednou pro vzdy.... investice do poradny spojky a je klid... ted jdu mazat a menit oleje pred vypravou do ceska, tak ze muzu rict pozdeji, jestli to to kolecko ujelo bez nejakych problemu... Uz jiny auto nechci.....bych to asi uzavrel.... Jediny co mne opravdu sejri na Defu je zadni rezerva, ktera proste s tema dverma dela desny divy jak nekde poskocis..tak ze jak bude strecha, kolo jde ze dveri dolu....