Děláte prosím i freelandr 1 99rok 1,8i 88kw benzin?
Moderátor: stan
-
- auto: freelander 1
Děláte prosím i freelandr 1 99rok 1,8i 88kw benzin?
Děláte prosím i freelandr 1 99rok 1,8i 88kw benzin? Hledal sem nejbližší servis, ale bohužel auto mi již chcíplo uplně.Mohu poprosit o radu.auto mi cukalo občas vnechávání chodu ted při cestě do práce 3krát chcíplo a již sem nenastartoval.Dělalo mi to podtlakv v nádrži asi ucpanej vzdušník v zátce a nejak mi to nešlo opravit aby to nedělalo..V čerpadle v nádrži filtr vyměněn a znovu překontrolován vše ok čerpadlo po otoč.klíčkem nasaje a po5 vteřinách zhasne..Malí tlak čerpadla nebo zapalovací cívka nebo nejaký čidlo nevím motor ani tuk..Děkuji.Franta Věžná
Re: Děláte prosím i freelandr 1 99rok 1,8i 88kw benzin?
A co palec a vicko rozdelovace? Dopln si odkud jsi ?
-
Tak zatím sem vyčistil klapku koukkl po kabelech.. mrknul na svíčky ty tam mám nový tak300 km ale ani jiskřička tak sem rozdělal rozdělovač a totálne zao
xidovanej odpadli z toho 1mm kousky oxidace takže zatím to a palec až dojde vyměním a pokračuju dál jestli to nebude ještě aji to čerpadlo uvidíme zatím..
xidovanej odpadli z toho 1mm kousky oxidace takže zatím to a palec až dojde vyměním a pokračuju dál jestli to nebude ještě aji to čerpadlo uvidíme zatím..
-
Tak opravdu ko rozdělovač upálenej kontakt prostřední co de na palec a totálně zaoxidovaný kontakty... motor si jen přede necuká táhne super..díkes