Offroad v Polsku
Moderátor: Miky_CZ
Offroad v Polsku
Jelikož se chystáme v září na výlet do Polska chtěl bych se zeptat jak je to tam s ježděním mimo asfalt? Především polní lesní cesty a ježdění v Bledowské poušťi. Narazil jsem na protichůdné názory tak snad budete vědět víc.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Re: Offroad v Polsku
V Bledowské poušti jsem nebyl- tak neřeknu
Ale za dva týdny jsem ani jedenkrát neměl ani nejmenší problém s Poláky, max. jsem slíbil že jen projedu a zmizím a to bylo cca 5 km za závorou uprostřed státního speciálně opečovávaného loveckého revíru.
A jednou jsem musel přeparkovat kvůli nakládce dřeva když chtěli v sedm ráno pracovat a já tam spal. Slušně jsem byl požádán o přesun a byla i omluva že mne budí
V chráněných oblastech ale nejezdím a kolem auta mám vždy uklizeno a to nejen při odjezdu a ohníček rozdělávám sporadicky a vždy po velkém uvážení .
Byl jsem na přelomu črvc- srpna letos.

Ale za dva týdny jsem ani jedenkrát neměl ani nejmenší problém s Poláky, max. jsem slíbil že jen projedu a zmizím a to bylo cca 5 km za závorou uprostřed státního speciálně opečovávaného loveckého revíru.
A jednou jsem musel přeparkovat kvůli nakládce dřeva když chtěli v sedm ráno pracovat a já tam spal. Slušně jsem byl požádán o přesun a byla i omluva že mne budí

V chráněných oblastech ale nejezdím a kolem auta mám vždy uklizeno a to nejen při odjezdu a ohníček rozdělávám sporadicky a vždy po velkém uvážení .
Byl jsem na přelomu črvc- srpna letos.
Re: Offroad v Polsku
Co jsem dohledal tak Bledowska pustina je už pro ježdění mrtvá, probíhá revitalizace tak asi nemá cenu se tam vydat. Jinak díky za reálnější informace ohledně ježdění mimo silnice jako všude je to o lidech a slušnosti. Tvé pravidla v také dodržuji tak by neměl být problém.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy