Skotské referendum - ?
Moderátor: Miky_CZ
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Skotské referendum - ?
„Should Scotland be an independent country?“
Yes 44,7 %.
No 55,3 %
Yes 44,7 %.
No 55,3 %
Naposledy upravil(a) Hanys_a_Kaca dne 19 zář 2014 09:59, celkem upraveno 1 x.
- Hanys_a_Kaca
Re: Skotské referendum - ?
Sem doufal, že se rozpoutá diskuze na téma, jak jim přejeme nezávislost, jak bourají británii a jak je na těch jejich hajlands krásně hnusný počasý, do toho trocha viski a napjetí, jak jim to dopadne...
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Skotské referendum dopadlo tak, jak dopadlo. Mne spíše mrzí to, že už se zdejší úroveň gramatiky začíná podobat té na offroad fóru 

Naposledy upravil(a) Tim dne 19 zář 2014 10:19, celkem upraveno 1 x.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Hanys_a_Kaca
Máš tam chybu, gramatiko!Tim píše:Skotské referendum dopadlo jak dopadlo. Mne spíše mrzí to, že už se zdejší úroveň gramatiky začíná podobat té na offroad fóru

- Tim
Kde?
- Hanys_a_Kaca
První větný celek je souvětí, dvě určitá slovesa - přísudky, druhá vedlejší věta má nevyjádřený podmět (opět "referendum"). Měl bys tam mít čárku.
To, že ta věta prakticky nic neznamená (tedy znamená logicky: A je A.), na tom nic nemění.
To je fuk, mi vrtá hlavou jestli teda aspoň ta británie vystoupí z EU.
To, že ta věta prakticky nic neznamená (tedy znamená logicky: A je A.), na tom nic nemění.
To je fuk, mi vrtá hlavou jestli teda aspoň ta británie vystoupí z EU.
- Tim
Máš pravdu. Opraveno.
Hanys_a_Kaca píše:Ono je ve skotsku dostb bláznů, ale trochu jich chybělo...

na druhej strane sa ale pocita ta ich ucast. u nas by prislo tak max 30%
if it ain't broke, don't fix it
- Hanys_a_Kaca
Celej průběh mi přišel celkem OK, dokážou se o tom celkem rozumně bavit, žádný (nebo skoro žádný) úlety, a pak přijdou (všichni !), každej zaškrtne to svoje a jdou zase domu. 

- Tomas K (tkala)
Asi mají v Anglii málo dobrovolníků na dovolené....
Ještě uvidíme, jak to dopadne. Na hodnocení je ještě brzy. Nicméně držím jim palce, aby to takhle rozumně (myslím nenásilně a demokraticky) vydrželo.
Tom
Ještě uvidíme, jak to dopadne. Na hodnocení je ještě brzy. Nicméně držím jim palce, aby to takhle rozumně (myslím nenásilně a demokraticky) vydrželo.
Tom
- Tim
Ten průběh byl sympatický, to je pravda. Teď v rádiu říkali, že jim aspoň přislíbili nějaká privilegia... Tohle srovnání s referendem na východě opravdu nesnese...
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá volba.
Už jsem měl obavy, aby se to nerozšířilo... třeba u nás by se mohlo "Záhorí" oddělit od SK a pak Slobodné královské mjesto Skalica od Záhorí a pak Stará Skalica od Novej , pak Lutheráni od Katolíkú.... a tam by se dělila i moje rodina ... snad by Defik zústal u protestantú a D3 by šla k Bigotným...
Už jsem měl obavy, aby se to nerozšířilo... třeba u nás by se mohlo "Záhorí" oddělit od SK a pak Slobodné královské mjesto Skalica od Záhorí a pak Stará Skalica od Novej , pak Lutheráni od Katolíkú.... a tam by se dělila i moje rodina ... snad by Defik zústal u protestantú a D3 by šla k Bigotným...

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
To je fakt, na východě výsledky referenda už půl roku nekompromisně koriguje vládní artilerie. Hlasovali jste blbě a bez povolení, tak tady máte přes držku - teroristiTim píše:Ten průběh byl sympatický, to je pravda. Teď v rádiu říkali, že jim aspoň přislíbili nějaká privilegia... Tohle srovnání s referendem na východě opravdu nesnese...

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Já bych oddělil Moravu od Čech. 

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Stačilo by oddělit Prahu od Čech a s Moravou udělat konfederaci. Praha by byla něco jako VatikánKubrtos píše:Já bych oddělil Moravu od Čech.

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
Také by mě zajímalo, jak se odrazí setrvání Skotska na referendu o vystoupení z EU v roce 2017 a nakolik premiér dodrží sliby o posílení autonomie Skotska, nicméně si myslím, že rozhodnutí zůstat bylo správné. Ale je to pouze můj pohled zvenčí...
Docela mě zaujalo toto video, vyjadřující k problematice rozdělaní a teď již proběhlému referendu
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... st-skotska
Docela mě zaujalo toto video, vyjadřující k problematice rozdělaní a teď již proběhlému referendu

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
McPet píše:Také by mě zajímalo, jak se odrazí setrvání Skotska na referendu o vystoupení z EU v roce 2017 a nakolik premiér dodrží sliby o posílení autonomie Skotska, nicméně si myslím, že rozhodnutí zůstat bylo správné. Ale je to pouze můj pohled zvenčí...
Docela mě zaujalo toto video, vyjadřující k problematice rozdělaní a teď již proběhlému referendu![]()

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček